Treća sreća: Oženio se Toni Cetinski

Autor:

20.09.2021 22:30

Foto:

Foto:

Popularni pevač niže uspehe, kako one profesionalne, tako i one važnije, privatne



Toni Cetinski odveo je pred oltar svoju, još od 2016, zakonitu suprugu Dubravku. Međutim, po svemu sudeći, bračnom paru je bilo važno da svoju ljubav ozvaniči i crkvenim venčanjem, te su ispoštovani svi kanoni, a objava kojom je pevač oduševio svoje pratioce, inspirisana je ljubavlju i religijom.

Pročitajte i Beskrajna sreća Tonija Cetinskog - Elena, sunce mog života!

Na fotografiji je pevač sa 15 godina mlađom suprugom Dubravkom, a u opisu stoji:

- Svako dobro koje imamo ili činimo može jedino dolaziti od Boga koji je samo Dobro. Isto tako ljubav ako hoće biti prava, mora dolaziti od Božje ljubavi. Redovno prisustvovanje svetoj misi i primanje Hristovog tela čini da postajemo novi ljudi, kristolici. Tada je i naša ljubav bliža onoj pravoj ljubavi kakvu vidimo da Hrist ima prema nama. Sami nemamo snage ljubiti do večnosti, ali snagom zahvaljivanja, možemo ljubiti iznad ljudskih dimenzija. Zato ima smisla poziv koji supružnici nalaze kod svetog Pavla koji govori o smrti na krstu koja se nastavlja u blagodarenju. Muževi, ljubite svoje žene kao što je Krist ljubio Crkvu te sebe predao za nju - stoji u Tonijevoj objavi na Instagramu.

Pevač je potom objavio još nekoliko fotografija sa same ceremonije, a mladenci na svakoj blistaju od sreće. Delić atmosfere sa venčanja poznatog pevača možete pogledati u galeriji.

Pročitajte i Toni Cetinski van sebe od sreće - Draga naša, čekamo te!

Podsetimo, pre Dubravke, Toni je bio u braku sa Antonelom Butigan, a zatim sa Ivanom Nobilo.

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading