HITNA PORUKA

Uznemirujuće: Sin Marine Tucaković traži pomoć za majku

Autor:

14.09.2021 14:27

Foto:

Foto:

Kompozitor Milan Laća Radulović oglasio se na tviteru i naveo da je njegovoj majci, tekstopiscu Marini Tucaković pozlilo i da joj je hitno potrebna stručna medicinska pomoć



Kompozitor Milan Laća Radulović, sin tekstopisca Marine Tucaković koja se već duže bori sa kancerom, oglasio se jutros na društvenoj mreži tviter i u pozivu za pomoć naveo da je njegovoj majci pozlilo i da joj je hitno potrebna stručna medicinska pomoć.

Pročitaj i Dok se bori sa kancerom, Marina Tucaković ne može da se liši jednog

- Pomoć! Majka mi ima teška gušenja. Terenska služba može doći tek u 14h, što može biti kasno. U kovid legla ne želi da ide. Da li neko ima broj stručnog lica koje bi moglo da je posluša što je pre moguće. Mi smo u Beogradu, Vračar. Hvala vam - napisao je sin Marine Tucaković.

 

 

Autorka tekstova mnogih poznatih pop i folk hitova poslednji put se pojavila u javnosti polovinom juna kada je ispričala kako teče njena borba sa teškom bolešću.

Ata Images

 

- Da sam dobro, nisam dobro. Idem na terapije, moram da izguram, videćemo. Na promene vremena se osećam lošije, ali kad je lepše vreme, lepša sam i ja. Moj dan izgleda kako-kad. Uglavnom se jako rano budimo i Futa i ja, popijemo kaficu, lekove, naručimo da jedemo ili ja nešto napravim. Malo se pomerimo, pa imam preglede - rekla je tada Marina.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading