Nataša Bekvalac donela neočekivanu odluku: Umorna sam, povlačim se sa scene

Autor:

28.08.2021 16:42

Foto:

Foto:

Nataša Bekvalac je, kao i mnogi pevači, jedva dočekala da se pandemija smiri kako bi ponovo bila u mogućnosti da zapeva pred svojom publikom. Razlozi su kako finansijske, tako i one prirode svojstvene izvođačima, a tiče se razmene energije sa fanovima, što im je mnogima nasušna potreba



Još juče je Nataša Bekvalac apelovala na javnost da ozbiljno shvati neophodnost vakcinacije ne bismo li zajedno uspeli da prebrodimo krizu koja nas je zadesila. Jedan od njenih ličnih razloga za to je i mogućnost ponovnog neometanog rada, odnosno održavanje nastupa i kontakt sa publikom.

Pročitajte i Treća doza - Nataša Bekvalac dala primer i poslala važnu poruku

 

 

U tom svetlu, vrlo je neočekivana i pomalo šokantna odluka, koju je pevačica danas podelila sa svojim fanovima na Instagramu.

Kako kaže, rešila je da obustavi sve nastupe, jer joj je potrebna pauza. Odlučila je da se muzikom bavi na intimniji način, u studiju, a fanovi će morati da se strpe neko vreme pre no što ponovo budu u mogućnosti da prisustvuju nekom od Natinih koncerata. Pevačica je dodala kako je ta odluka proistekla iz umora i iscrpljenosti koju oseća.

Pročitajte i Sažilila se Nataša Bekvalac - Ko je novi muškarac u pevačicinom domu?

 

 

- Neverovatno kako je jedna velika promena povukla niz drugih.Umorna sam, iscrpljena i nisam raspoložena. Osećam da je ovo vreme kada moram da se vratim sebi. Pravoj, zdravoj, srećnoj sebi. Onoj koja u svakom momentu ima sta da pruži, da da. Odlucila sam da jedno vreme ne nastupam, da mi treba pauza ali da muzici moram da ostanem blizu. Ne na sceni i deleći je sa publikom vec da budemo samo nas dve. Muzika i ja... U studiju. Ne znam gde će me sve ovo odvesti ali znam da sam spremna i da će sve što iz ovog izađe biti tako moje i iskreno - napisala je Bekvalac u objavi, a potom dodala i da sa prošlošću, na neki način, izlazi na kraj.

Pročitajte i Sestra Nataše Bekvalac doživela saobraćajnu nesreću

 

 

- Čisti mi se i prošlost... Neki muškarci koji su me jako povredili... Javili su se... I rekli "izvini"... Napisali... Valjda je i to sve potrebno da bih bila slobodna... Svoja... I inspirisana... - završila je pevačica, a da li je ova odluka dobro promišljena i čvrsta ili ju je možda prevladao momenat slabosti usled borbe koju trenutno vodi sa nikotinskom zavisnošću, ostaje da vidimo.

Komentari. (0)

Loading