Počivaj u miru mamice: Nina Seničar doživela najveći gubitak

Autor:

26.08.2021 18:33

Foto:

Foto:

Emotivnim rečima Nina Seničar oprostila se od osobe koju je najviše volela u životu.



Majka Nine Seničar preminula je prošle nedelje nakon višemesečne borbe sa opakom bolešću, a tužne vesti otkrila je glumica na instagramu. 

Pročitajte i Nina Seničar - Nakon šest meseci razdvojenosti ponovo u njegovom zagrljaju

Iako godinama živi u Los Anđelesu, poslednjih meseci Nina je sa svojom kćerkom boravila u rodnom Novom Sadu, kako bi bila uz majku u teškim trenucima. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

 

- Prošle nedelje, posle velike sedmomesečne borbe preminula je moja mama. Moja Slavica lavica. Borila se kao što je i živela, sa dostojanstvom i hrabrošću. Rak je jednu naizgled savršeno zdravu ženu od 61 godine odneo za svega nekoliko meseci. Rešila sam da ovo podelim sa vama samo iz jednog razloga. Uzmite vašu mamu, baku, tetku, komšinicu, drugaricu za ruku i odvedite je na pregled materice i grudi. Jedna u 5 žena dobije tumor na materici i jedna u 3 tumor na grudima. Tumor može da raste godinama bez ikakvih simptoma, a kada krenu simptomi može biti previše kasno, napisala je NIna i dodala:

- Ukoliko ovim “spasem” jednu ženu za mene će smrt osobe koju volim najviše na svetu možda imati malo više smisla. Počivaj u miru mamice, nedostajaćes nam zauvek. Volim te. 

 

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading