Stanje mu se pogoršalo: Lane Gutović prebačen na odeljenje intenzivne nege

Autor:

18.08.2021 10:34

Foto:

Foto:

Milan Lane Gutović nedavno je hitno primljen na VMA zbog sumnje da je oboleo od korona virusa. Iako je, kako se navodi, pre dva meseca bio zaražen, nikada se nije potpuno oporavio



Odmah po prijemu, Milanu Gutoviću je urađen brzi test, a zatim i PCR test na koronu, ali su rezultati pokazali da je negativan na virus. Zbog njegovih hroničnih oboljenja, glumac je zadržan na bolničkom lečenju, a kako izvori navode, stanje mu se preko noći pogoršalo, te je prebačen na odeljenje intenzivne nege.

Pročitajte i Milan Lane Gutović otkrio kakvo je zapravo njegovo zdravstveno stanje

Ata Images

 

- Nije dobro. Prebačen je na odeljenje intenzivne nege i njegovo stanje je veoma teško. Čuo sam se s njim u petak kada je tek primljen na VMA i dobro je zvučao. Malo je teže je disao, ali smo mogli da razgovaramo - započeo je priču glumčev prijatelj, pa nastavio:

- Preko noći mu se drastično pogoršalo stanje. Stavljen je na kiseonik, pošto ima problema sa disanjem, a radili su mu i skener i sve potrebne analize. U ponedeljak posle podne zvao sam VMA da čujem kako je i glavna sestra mi je rekla da situacija nije dobra i da je Lane premešten na odeljenje intenzivne nege - rekao je za "Informer".

Pročitajte i Lane Gutović hospitalizovan - Lekari i dalje nisu utvrdili o čemu je reč

ATA images

 

Kako se dalje navodi, Gutović je pre dva meseca preležao korona virus, ali se nije potpuno oporavio:

- Imao je lakši oblik korone, ali se nije lepo zalečio. Kašalj mu se nikako nije smirivao, pa je morao da otkaže sve predstave. Vukao je prehladu već dva meseca, nije hteo kod lekara... Poslednjih godina živi kao samotnjak, pa nije mnogo ljudima govorio o zdravstvenim problemima - zaključio je prijatelj Laneta Gutovića za pomenuti medij.

Komentari. (1)

Loading
Gordana Sarić

18.08.2021 19:04

BOŽE POMOZI OVOM DIVNOM ČOVEKU