Oglasila se Ivana Španović nakon Tokija: Sport nije mesto za lečenje kompleksa!

Autor:

05.08.2021 16:54

Foto:

Foto:

Ivana Španović, jedna od najboljih atletičarki Srbije koja je ostala bez medalje na Olimpijskim igrama u Tokiju, poslala je snažnu poruku.



Nakon nastupa u finalu na Olimpijskim igrama u Tokiju, gde je osvojila "najbolnije" četvrto mesto, Ivana Španović nije želela da daje izjave za medije. 

Naša najbolja skakačica u dalj sada se oglasila porukom na instagramu. 

Ivana je obraćanje započela na engleskom, napisavši sledeće:

- Olimpijka koja ima 31 godinu i koja je posvetila 24 godine života na radu na snu i sedam sekundi skoku vere. Pretpostavljam da se ne radi o srećnom kraju priče, već o samoj priči.  

Pročitajte i Ivana Španović poslala jaku poruku, obožavaoci iznenađeni!

Zatim je usledila poruka na srpskom, kojom se obratila svim navijačima u našoj zemlji.

- Poslednje dve godine su bile pravi izazov da se istraje u olimpijskom snu uz slomljenu kost u stopalu i povrede. Tokom zimske sezone, Tokio se činio kao nemoguća misija, ali potreba za doslednosti snu i istrajavanju u lošim trenutcima kao nasleđe i potvrda mlađim generacija da će te prilike hiljadu puta sažvakati i pljunuti na pod upravo ‘game changer’ situacije. 

Pročitajte i Ivana Španović dobila neočekivanu pomoć prilikom sređivanja bašte! (foto)

Sport je za mene oduvek bio i biće pozornica gde se oblikuješ kao čovek, pa onda kao takmičar, daješ sve od sebe u svim sferama rada i života, poštuješ tuđ rad koliko i svoj, odmeravaš svoje sportske sposobnosti uz sve propratne faktore, a ne mesto gde lečiš svoje komplekse. Iz nekog sna ne želis da se probudiš, iz nekog jedva čekaš, ali jedna stvar im je zajedničkaproći će. Hvala vam svima puno na podršci. Moja uverenja o onome što radim i na koji način, uvek ce biti višestruko veća od svake sumnje koja se ispreči i zato – show must go on, napisala je Španović.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading