Lik Samante Džons u fantastičnom izvođenju Kim Katral, često je zasenjivao glavnu junakinju i glumicu Saru Džesiku Parker. Pa je, nakon talasa uzbuđenja što će opet na malim ekranima gledati duhovite Njujorčanke, usledila očekivana reakcija razočarenja fanova.

Pročitajte i Seks i grad se vraća, a ova glumica izgleda potpuno drugačije!

Profimedia

 

Produkcija je nepojavljivanje Samante rešila lako, oslanjajući se na pandemiju korona virusa, tako da je četverac, nakon raznih prognoza jednostavno spao na trojac. Ali to ni malo nije poremetilo uzbuđenje i željno očekivanje novih dugodovština.

Da li unapred opijeni uspehom nove sezone ili, pak, u strahu da će bez Samante od "Seksa i grada" ostati samo grad, produkcija koja stoji iza serije je ostavila otvoren poziv Kim Katral, da se priključi snimanju kad god poželi, budući da će i "And just like that" imati svoj nastavak.

Pročitajte i "Ima li još seksa u gradu" - Šta se dogodi kad Keri Bredšou i njene drugarice odu u "penziju"?

Photo by Stephen Lovekin/Getty Images

 

- Poenta ove serije je da se pokaže kako se prijateljstva razvijaju i menjaju s vremenom, tako da je Kim uvek dobrodošla ako poželi da se vrati. I da nam se jave njeni zastupnici i kažu kada je na raspolaganju, produkcija bi joj odmah rezervisala prvi let za Njujork -pojašnjeno je od izvora produkcije.

Podsetimo, Katral i Parker još 2004. "zaratile" putem društvenih mreža, pa su upućeniji u odnose među glumcima očekivali da Kim odbije ulogu. A da li će makar i zarad obožavatelja prihvatiti pruženu ruku pomirenja, ostaje da vidimo u narednoj sezoni.

 

 

 

Čitajte i:

Komentari (1)

Loading
Aleksandar Arsovic 19:32 31.07.2021

She is always a woman to me ...🤟💓👼🤣👠