Žena mačka: Milena Radulović u pozi koju ne može svako da izvede (Foto)

Autor:

22.07.2021 19:31

Foto:

Foto:

Milena Radulović veliku pažnju posvećuje jačanju tela i često na društvenim mrežama postavlja snimke na kojima naporno vežba.



Milena Radulović, koja je poslednjih nekoliko godina živi na relaciji Srbija - Rusija, trenutno boravi u Moskvi. Glumica je letnje mesece iskoristila da ode na more, uživa sa prijateljima na muzičkom festivalu Exit i uglavnom provodi vreme na beogradskim rekama, a sada je odlučila da se vrati poslovnim obavezama.

Ipak, ma koliko njen raspored snimanja bio zgusnut, ona se i u Srbiji i u Rusiji, pa čak i kad je na odmoru, trudi da posveti pažnju nezi duha i tela. Već nekoliko godina praktikuje jogu i pilates, a vežbe istezanja često pokaže na društvenim mrežama. I apsolutno svaki put izazove oduševljenje pratilaca. 

Instagram

 

Glumica je u Moskvi za vežbanje odabrala studio pilatesa sa intimnijom atmosferom, a prilikom poslednjeg vežbanja obukla se u prijatnu odeću: crni top, cvetni šorts i bele pamučne čarapice. 

Pročitajte i Milena Radulović - Osmeh ne krije sreću

Kad se dovoljno zagrejala, sa istezanja na strunjači prešla na komlikovaniju spravu. 

Instagram

 

Pročitajte i Veliki preokret - Milena Radulović otišla u manastir

Očigledno je da glumici posebno prijaju vežbe koje jačaju leđne mišiće, a koliko su njeni jaki i fleksibilni, pokazuje poslednja poza. 

Milena se izvila do krajnjih granica i još jednom potvrdila da je prava "žena mačka". 

Instagram

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (2)

Loading
Darko

23.07.2021 00:36

Unistis jedan zivot i mislis da si faca, zena macka! Uzas.

Mila

23.07.2021 13:48

Koja glupost ! Koliko plaća za reklamu?