Obrnula igricu: O pozadini Maje Berović bruje društvene mreže! (FOTO)

Autor:

08.07.2021 22:51

Foto:

Foto:

Maja Berović danas je napunila 34 godine, a nakon što je dan provela sa suprugom i porodicom, večeras je izašla u provod u nikad provokativnijem izdanju!



Maja Berović danas je proslavila rođendan, a kako prenose domaći portali - svećice na slavljeničkoj torti oduvala je tačno u ponoć. Pevačica se odmah pohvalila skupocenim poklonom koji je dobila od supruga Alena, sa kojim živi u porodičnom domu u Austriji. 

Kako dobro poznaje njen ukus, partner je Maju obradovao popularnom Balenciaga torbom u nude nijansi i buketom crvenih i belih ruža.

Instagram

 

Maja je dan provela sa porodicom i prijateljima na ručku u svom omiljenom restoranu, a večeras će slaviti u klubu. Nakon što se zahvalila fanovima na čestitkama i lepim željama, okačila je fotografiju u autfitu za zabavu.

Pročitajte i Možda je preterala ovog puta? Anastasija Ražnatović sa nikad većim dekolteom! (Foto)

Pevačica je obukla crnu providnu haljinu na kojoj je roze slovima bilo napisano "Birthday Girl", a onda se slikala u nekoliko izazovnih poza. 

 

 

Na glavi je nosila rajf sa rođendanskim motivima u koji, iako je upečatljiv, niko nije gledao jer je Maja u prvi plan na fotografijama istakla svoju savršenu zadnjicu. 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading