Tipsarevići se opustili: Jankova šaka je baš nestašna!

Autor:

05.07.2021 13:10

Foto:

Foto:

Bračni par Tipsarević već 11 godina gradi svoju vezu i uživa u plodovima ljubavi. Da je za skladan brak potrebna ljubav, poverenja, ali i strast, pokazali su romantičnom objavom na društvenim mrežama



Biljana i Janko Tipsarević važe za jedan od najskladnijih parova u svetu poznatih. Svoju ljubav su krunisali brakom na današnji dan pre 11 godina, a tim povodom je dizajnerka objavila zajedničke fotografije.

Pročitajte i Nije štedela - Janko Tipsarević dobio čestitku od supruge Biljane

- Stali na ludi kamen pre 11 godina - napisala je Biljana u objavi.

Ni teniser nije propustio priliku da se svojim uspehom pohvali, pa tako i na njegovom Instagram profilu možemo naći fotografije nastale verovatno baš za tu priliku, proslavu godišnjice braka.

Pročitajte i Janko i Biljana Tipsarević čekaju drugo dete

Sudeći po fotografijama, recept za skladan brak je osmeh, ali i strast, što Tipsarevići ne kriju.

Pročitajte i Biljana Tipsarević - Janko i ja idemo iz krajnosti u krajnost, ili su suze prenaglašene, ili je raspoloženje na zavidnom nivou

Instagram screenshot

 

- Posle 11 godina braka, moj osmeh je sve veći i veći. Kažu da se veličina muškarca kao supruga i oca meri veličinom osmeha njegove žene. Srećna ti godišnjica braka ljubavi moja i hvala za sav smeh i radost koju nam pružaš - napisala je raznežena Biljana na svom Instagram profilu.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading