Dan žalosti za muškarce: Karleuša smanjuje grudi!

Autor:

03.07.2021 15:24

Foto:

Foto:

Pevačica Jelena Karleuša važi za jednu od najatraktivnijih estradnih ličnosti. Očigledan je ogroman napor koji ulaže u svoj "diva" imidž, a rezultati su fascinantni.



Ipak, kao i mnoge druge žene, Jelena nije u potpunosti zadovoljna svojim izgledom, te je otkrila šta bi još volela da promeni na sebi.

Pročitajte i JK i psovke - Osuđujete Sadika a veličate Mladića

- Jedine dve korekcije koje sam uradila jesu usne i grudi, s tim što u usne nisam stavljala trajni filer nego nešto što mora iznova i iznova da se radi. Jer, mislim da sve što je trajno na licu može da ima i trajne i velike posledice", rekla je Jelena i dodala:

- Nikada na primer nisam radila botoks, međutim sada je vreme i za to. Ušla sam u fazu kada mi je poslednji voz za te neke intervencije. Sada sam sa doktorima napravila plan kako da ja narednih 20 godina izgledam ovako, da se ne promenim. Mislim da je moguće. Naravno, nisam upala u priču o Dorijan Greju koji želi da zauvek bude mlad, ali moj posao je da izgledam jako dobro.

Pročitajte i Ne prestaje da iznenađuje - Pevačica otkrila koliko košta haljina koju je obukla

Pevačica je potom otkrila šta bi volela da promeni na sebi.

- Moja životna želja je da operišem nos. Ali nisam uradila, jer je na sred lica, plašim se greške. Ono što ću sigurno uraditi u narednom periodu, to su opet grudi. Velike grudi nisu sada toliko in i mislim da ću ih smanjiti. Ono što meni uvek smeta je višak kože, kilograma, celulit, bore - rekla je Jelena za "Kurir".

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading