Velika pobeda Milene Radulović: Potvrđena optužnica

Autor:

01.07.2021 13:45

Foto:

Foto:

Velika pobeda Milene Radulović ogleda se u činjenici da je optužnica podignuta protiv Miroslava Aleksić konačno potvrđena!



Viši sud u Beogradu potvrdio je optužnicu Višeg tužilaštva koju je podiglo protiv vlasnika škole glume 'Stvar srca' Miroslava Aleksića, optuženog za više silovanja i nedozvoljenih polnih radnji koje je počinio prema svojim učenicima. Naredni korak suda trebalo bi da bude zakazivanje pripremnog ročišta čime bi otpočelo suđenje posle pola godine od Aleksićevog hapšenja.

Ata Images

 

Krivično vanpretresno veće Višeg suda u Beogradu na sednici veća održanoj 29. juna 2021. godine donelo je rešenje kojim je potvrđena optužnica Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, podignutu protiv okrivljenog Miroslava Aleksića kojem se stavlja na teret izvršenje više krivičnih dela silovanja u produženog trajanju, kao i više krivičnih dela nedozvoljene polne radnje, navodi se u saopštenju.

Pročitajte i Traumatična ispovest Milene Radulović pokrenula lavinu - Glumica nije bila jedina žrtva!

Foto: Ata Images

 

- Ispitujući optužnici Višeg javnog tužilaštva, krivično vanpretresno veće je stalno na stanovište da prikupljeni dokazi tokom predistražnog i istražnog postupka daju dovoljno osnova za zaključak da je okrivljeni opravdano sumnjiv da je izvršio krivična dela koja su predmet optužbe - navodi Viši sud.

Optuženi i njegov advokat mogu u roku od tri dana od prijema rešenja protiv istog da podnesu žalbu Apelacionom sudu u Beogradu.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading