Iako je u početku svoje karijere nastojala da se predstavi kao smerna i fina devojka, čini se da je Aleksandra Prijović rešila da promeni imidž za 180 stepeni. 

Pevačica je uvek imala svedene stajlinge, a čak ni oni za nastupe nisu mnogo odudarali od svakodnevnih kombinacija. No, sada je definitivno rešila da krene drugim pravcem.

Pošto je za nedavno održani nastup odabrala, malo je reći, provokativnu kombinaciju, svi su ostali zatečeni promenom imidža.

Pročitajte i Aleksandra Prijović iskrena - tračevi o prevari, bračne razmirice i anoreksija

U nastupu neverice, mnogi su se prisećali njenih skromnih početaka i kombinacija koje ne otkrivaju previše. A izgleda da se baš tom uspomenom poigrava i Aleksandra, kojoj više ne pada na pamet da se "zakopčava do grla", te je svoje pratioce na društvenoj mreži obradovala jednom zanimljivom fotografijom

Pevačica je pozirala naizgled svedenoj  i čednoj odevnoj kombinaciji. Teksas farmerke i bela košulja u boho stilu, česta su letnja odevna kombinacija, ali detalj na ovoj košulji, čini se, odvlači svu pažnju, i to na grudi.

Naime čipkasta košulja ima ozbiljan izrez na grudima, a na pevačici izgleda više nego izazovno, te je na taj način, ona i te kako razbila obični i već viđeni stajling za tople dane.

Pročitajte i Što je ovo uradila - Put Aleksandre Prijović od smerne devojke do SM zavodnice

Čitajte i:

Komentari (0)

Loading