Fotografija kao dokaz: Irina Šajk je u vezi sa Kanjeom Vestom! (Foto)

Autor:

10.06.2021 19:09

Foto:

Foto:

Nakon trodnevnog boravka u Provansi, Irina Šajk i Kanje Vest uslikani su po sletanju na aerodrom u Nju Džerziju.



Da slika govori više od hiljadu reči jasno je kada se pogledaju fotografije na kojima se nalaze Kanje Vest i Irina Šajk. Reper i manekenka su definitivno zajedno

Kanje i Irina prvo su uslikani u Francuskoj, gde su proveli tri dana na romantičnom putovanju, a onda i po sletanju na aerodrom u Nju Džerziju. Slike su obišle svet brzinom svetlosti i stvar je jasna: dobili smo novi slavni par

profimedia

 

Kanje i Irina proveli su tri dana u Provansi, gde su bili smešteni u butik hotelu od samo 600 soba, Villa la Coste. Jedno noćenje u ovom luksuznom zdanju košta između 1250 i 1550 evra.

Profimedia

 

Par je tamo proslavio reperov 44. rođendan, koji mu je istog dana čestitala i bivša supruga Kim Kardašijan, sa kojom je proveo sedam godina u braku i koja je pre tri meseca podnela papire za razvod.

Irina i Kanje se poznaju više od deset godina. Manekenka je igrala anđela u njegovom spotu iz 2010. za pesmu "Power", a kasnije je nebrojeno puta nosila Kanjeove modne revije. Veliki je fan njegovog brenda Yeezy, a imaju i zajedničkog prijatelja iz sveta mode, slavnog dizajnera Rikarda Tišija. 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading