Kakav obrt: Lečić ponovo aktuelan ali ne biste pretpostavili zašto!

Autor:

10.06.2021 14:43

Foto:

Foto:

Branislav Lečić je, nakon ozbiljnih optužbi od strane Danijele Štajnfeld, sve svoje snage upreo da se u javnosti prikaže kao nevin, ali kako je mladu glumicu svojom pričom podržala i koleginica Merima Isaković, glumac je, čini se, potpuno nestao za medije. U svetlu ozbiljnosti slučaja za koji se tereti, bilo je i za očekivati ćuitanje, a ne podizanje medijske prašine čemu je isprva pribegavao



Međutim, Branislav ponovo polako sebi pribavlja medijski prostor. No, ovaj put na suprotan način. Ne dajući nikakve izjave za medije, već uslikan od strane paparaca, Lečić je nedavno osvanuo u novinskim napisima ali u novom svetlu. Naime, on ima novu devojku.

Pročitajte i Nove žrtve Branislava Lečića - Više studentkinja se javilo da svedoči

Ata Images

 

Javnosti nepoznata žena, za koju se pretpostavlja da je tridesetak godina mlađa od glumca, očigledno je u emotivna partnerka glumca pod istragom.

Ukoliko neko nije bio ubeđen u navedeno na osnovu fotografija sa aerodroma gde se par drži za ruke, jasno predstavljajući, na taj način, svoj status, ima priliku da se u tačnost informacije uveri danas.

Ponovo su osvanule fotografije dvoje zaljubljenih, po kojima se može rekonstruisati jedan večernji izlazak regularnog para. 

Fotografisani su u restoranu u centru Beograda, koji se nalazi nedaleko od glumčevog stana.

Pročitajte i Slučaj Merime Isaković protiv Lečića neće uticati na presudu - advokati objasili i zašto!

Ata Images

 

Lečić i javnosti zasad nepoznata devojka su večerali, popili koje piće, razmenili neki nežni pogled uz povremene dodire ruku i maženje dlanova. 

Nakon večere krenuli su u njegov stan, a sve vreme držali su se za ruke ne mareći za radoznale poglede prolaznika.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Tihomir

12.06.2021 09:10

Nešto mi ova nema istančan ukus. Prvo on, zatim ove "pocepane" pantalone...