Kraljica Elizabeta II pružila unuku ruku pomirenja

Autor:

08.06.2021 13:00

Foto:

Foto:

Od afere "Megzit" koja se desila početkom prošle godine odnosi britanske kraljevske porodice, čini se, svakim danom postaju zategnutiji. Smrt Princa Filipa nije uspela da ublaži razmirice i kivnost pojedinih članova na druge, ali čini se da će rođenje Lilibet Dajane ipak utrti put pomirenju



Kako pišu britanski mediji, kraljica Elizabeta ponudila je svom unuku princu Hariju ruku pomirenja tako što ga je pozvala na ručak prilikom njegove sledeće posete Velikoj Britaniji u julu.

Pročitajte i Žestoke optužbe Morgana Pirsa na račun Harija i Megan - Narcisoidni, samosažaljevajući, porodično zlostavljani rođaci iz Kalifornije!

Getty Images

 

Povod za julsko putovanje biće otkrivanjestatue princezi Dajani, a mediji su još ranije nagađali da bi ovo mogla biti spona za pomirenje između princa Harija i njegovog starijeg brata Vilijama.

No, zbog termina Meganinog porođaja, Harijevo prisustvo svečanom momentu bilo je neizvesno, ali kako se vojvotkinja od Saseksa porodila u petak, pretpostavlja se da će ona ostati u SAD sa Arčijem i Lilibet, dok će Hari imati priliku, prvu od kada je oslobođen dvorskih dužnosti, da sa svojom bakom, kraljicom Elizabetom provede neko vreme u privatnom ambijentu.

Pročitajte i Šokantno priznanje princa Harija - Megan mi je u šestom mesecu trudnoće priznala da želi da se ubije

Guliver Getty Images

 

Kako navode izvori, ovo bi bila prilika da kraljica i Hari obave neformalan razgovor nakon rođenja Lilibet Dajane, koja je ime dobila po Elizabetinom nadimku.

Podsetimo, Hari je neimenovanog člana kraljevske porodice optužio za rasizam u intervju koji su on i supruga Megan dali Opri Vinfri, a od tog dana se ratne sekire nisu zakopale, budući da je u svojoj emisiji redovno iznosio detalje svoje porodične drame pred oči javnosti. Međutim, izvori tvrde da se kraljica zbog toga ne ljuti na Harija.

- Ručak će im pružiti priliku da porazgovaraju - rekao je izvor sa britanskog dvora.

Pročitajte i Novi skandal na britanskom dvoru - Hari i Megan ostaju bez titula!

Getty images

 

Kako se dodaje, kraljica je poziv uputila pre rođenja male Lilibet u petak.

Izvor je za "Miror" naveo da je Hari oduvek imao odličan odnos sa kraljicom i da je zato veoma čudno "što se u poslednjih nekoliko godina potrudio da ga ugrozi".

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading