TAJNA JE OTKRIVENA

Njen doprinos nije mali: Kako je Marija Šerifović spremala Uraganke

Autor:

21.05.2021 15:17

Foto:

Foto:

Sem podrške u vidu saveta kako treba da izdrže pritisak takmičenja i što bolje iznesu nastup, Marija Šerifović je tri koleginice na "Pesmi Evrovizije" čašćavala i velikom količinom slatkiša



Srpske predstavnice na ovogodišnjoj “Pesmi Evrovizije”, grupa “Hurricane” plasirale su se u finale gde će u sutra uveče, od 21 sat, ponovo zapevati pesmu “Loco Loco” i izvesti svoj energični i zapaljivi nastup koji je oduševio Evropu.

Te energije sa bine u Roterdamu ne bi bilo u tolikoj meri da sve vreme uz trio nije Marija Šerifović, pevačica koja je izvodeći pesmu “Molitva” 2007. godine Srbiji donela prvu pobedu na Evrosongu.

Pročitaj i Kakva energija: Uraganke oduvale Evropu!

Uraganke, Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić otkrile su jednom fotografijom na svojim instagram profilima kako ih je Marija Šerifović spremala za nastup.

 

- Ovako nas Marija Šerifović sprema za nastup! Ovome se nismo nadali - napisale su Uraganke.

Pored vokalnih nadpevavanja i podrške u vidu saveta kako treba da izdrže pritisak takmičenja i što bolje iznesu nastup na velikoj sceni Ahoj arene, Marija je tri koleginice čašćavala i velikom količinom slatkiša.

Pročitaj i Reakcija za nevericu: Karleuša ovim gestom iznenadila sve

Ta količina šećera u krvi bila je neophodna da se sa scene iznedri nastup koji je već ocenjen kao jedan od najboljih na ovogodišnjoj “Pesmoi Evrovizije”.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading