SVAKI GLAS JE VAŽAN

Sad ili nikad: Kako da pomognete devojkama iz Hurricanea da uđu u finale

Autor:

20.05.2021 13:44

Foto:

Foto:

Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić poslale su važnu poruku našoj dijaspori koja večeras može da glasa za naše predstavnice na Pesmi Evrovizije



Devojke iz trija “Hurricane”, koje pesmom “Loco Loco” predstavljaju Srbiju na ovogodišnjoj “Pesmi Evrovizije”, spremne su da večeras izađu na scenu Ahoj centra u Roterdamu i nastupe u drugoj polufinalnoj večeri. One su sinoć imale drugu generalnu probu, koju su gledali i članovi žirija iz svih zemalja koje se takmiče u drugom polufinalu, nakon čega su glasali.

Pročitaj i Ovo niko nije očekivao: Članice benda Hurricane menjaju imidž! 

Polovina glasova za ulazak u finale već je zapečaćena, a večeras se očekuje druga polovina glasove. Zato su Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić poslale važnu poruku našoj dijaspori koja će večeras moći da glasa za naše predstavnice.

Grupa “Hurricane” nastupa pod rednim brojem 9 i najavljuju energičan nastup, a svi koji gledaju “Evrosong” van Srbije moći će da glasaju za naše tri devojke, slanjem sms poruka na brojeve koji će biti ispisani na ekranima tokom prenosa.

EBU/Thomas Hansen

 

Predstavnici 17 zemalja, među kojima su i uraganke iz Srbije, večeras će pokušati da obezbede plasman u finale, tokom druge polufinalne večeri koja će moći da se prati od 21 čas na Prvom programu RTS-a. Prolazak u dalji tok takmičenja izboriće samo deset zemalja.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading