PRVE FOTOGRAFIJE

Srpske glumice u provokativnim scenama: Katarina Radivojević i Anđela Jovanović kakve do sada nismo videli

Autor:

18.05.2021 11:25

Foto:

Foto:

Glumice Katarina Radivojević i Anđela Jovanović u novom domaćem filmu “Nečista krv - greh predaka” tumače glavne uloge, a prvi trejler otkriva njihove nage scene koje pokazuju koliko privlačno izgledaju



Prvi trejler za novi domaći film “Nečista krv - greh predaka” privukao je veliku pažnju javnosti. Sem što se saznaje deo priče o vremenu pre onog opisanog u “Nečistoj krvi” Bore Stankovića, trejler otkriva i nage scene koje u filmu imaju glumice Katarina Radivojević i Anđela Jovanović.

printscreen

 

Zvezda filma “Zona Zamfirova” Katarina Radivojević igra Conu, Trifunovu sestru, dok kćerka Dragana Jovanovića i Branke Pujić tumači lik Tašane.

printscreen

 

Pročitaj i Katarina Radivojević: Vera mi je pomogla kad mi je bilo najteže

Njih dve uz Dragana Bjelogrlića (Trifun) i Nelu Mihajlović (Trifunova supruga, Kata) tumače glavne uloge u drami iz perioda kada Sofka još nije bila rođena. Već prvi kadrovi otkrivaju da će ovo biti zanimljiva avantura, pogotovo kada su u pitanju glumice Katarina Radivojević i Anđela Jovanović koje se u pojedinim scenama pojavljuju u provokativnom izdanju i izgledaju vrlo privlačno.

This And That Production

 

Film prati priču o Hadži Trifunu, uglednom srpskom trgovcu, koji pokušava da očuva mir sa turskim vlastima, ali i održi svoj ugled i uticaj u Vranju, važnoj turskoj varošici u blizini granice sa oslobođenom Srbijom.

Dok Trifun priprema dva sina da ga naslede na poziciji vođe među srpskim narodom, muke mu stvaraju ne samo moćni turski begovi nego i sama njegova porodica. Trifun donosi niz teških odluka koje će kasnije uticati na njegove potomke, junake iz romana “Nečista krv”.

Pročitaj i Anđela Jovanović za Gloriju prvi put pričala o ljubavi s ovim sportistom! (foto)

Za potrebe snimanja izgrađena je scenografija inspirisana Vranjem iz pretprošlog veka, a koju čine nekoliko kuća, vojnih objekata, kafana, džamija, pijaca i trg sa opštinom. Sašiven je veliki deo kostima i uniforme iz tog perioda dok je jedan deo kostima i rekvzite dopremljen iz brojnih evopskih fundusa.

Film "Nečista krv - greh predaka" će biti prikazivan u bioskopima od 26. avgusta. 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading