Mirjana Karanović: emotivna poruka majci

Autor:

16.05.2021 21:30

Foto:

Foto:

Glumica Mirjana Karanović obeležava jedan važan datum za njenu porodicu. Njena majka slavi rođendan, a vesela atmosfera zabeležena je kamerom



Glumica Mirjana Karanović, pored nebrojeno mnogo profesionalnih uspeha i glumačkih dostignuća, zapanjila je svoje obožavaoce kada se u sedmoj deceniji aktivno posvetila izuzetno napornom vežbanju u teretani.

Pročitajte i Mirjana Karanović - Tek kad veliki odu shvatimo kakvi su bili

Ata Images

 

Mirjana vrlo često na svom Instagram profilu objavljuje snimke i fotografije, na kojima beleži napredak svoje kondicije i snage, a sada je jasno da je svoju vitalnost nasledila od majke.

Glumica je danas na društvenoj mreži čestitala 89. rođendan svojoj "mama Radi".

Na fotografiji se pored mame slavljenice i ćerke pridružila i Mirina koleginica, glumica Jovana Petronijević.

Pročitajte i Mirjana Karanović - Žena je mogla da se uda ili ode u manastir!

Brojni pratioci pridružili su se čestitkama, a Rada je, neposredno pre duvanja svećica, šarmantno svoju želju prosledila gošćama.

Pročitajte i Mirjana Karanović blista u sedmoj deceniji života - telo na kom bi joj mnoge mlađe koleginice pozavidele! (foto)

Instagram printscreen

 

- Želja mi je da se udate i snimate filmove - rekla je nasmejana slavljenica, što je Miru i Jovanu, koje su bile iza kamere, nateralo na smeh. Rada je potom radosno oduvala svećice, a da li će joj se ispuniti želja, ostaje da vidimo.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading