Specijalna epizoda serije 'Prijatelji' emituje se 27. maja! Lepu vest potvrdila i Dženifer Aniston!

Autor:

13.05.2021 22:52

Foto:

Foto:

Serija 'Prijatelji' ponovo na malim ekranima - 17 godina pošto je emitovana poslednja epizoda kultnog ostvarenja, snimljen je specijal u kome će se pored glavnih aktera, Dženifer Aniston, Kortni Koks, Lise Kudrou, Meta Leblanka, Metjua Perija i Dejvida Švimera, pojaviti brojne poznate ličnosti.



Dugoočekivana specijalna epizoda 'Prijatelja', 'Prijatelji: Okupljanje', biće emitovana 27. maja, najavio je danas striming servis HBO Max. Osim glavnih aktera, šestoro glumaca koji su izgradili kultne likove: Dženifer Aniston (Rejčel), Kortni Koks (Monika), Lise Kudrou (Fibi), Metjua Perija (Čendler), Meta Leblanka (Džoi), Dejvida Švimera (Ros), u epizodi će gostovati slavne ličnosti kao što su Džastin Biber, Ledi Gaga i K-Pop bend BTS.

Pročitajte i Žurka se nastavlja za mnogobrojne obožavaoce kultnih "Prijatelja"

Getty Images/Handout/Hulton Archive

 

Lepe vesti potvrdila je danas i glumica Dženifer Aniston na svom instagram profilu, a njenu objavu videlo je preko 10 miliona ljudi za samo dva sata. Jedna od najpopularnijih serija devedesetih godina, zahvaljujući strimng platformama u samom je vrhu gledanosti i danas, pa publika sa velikim nestrpljenjem očekuje specijalnu epizodu

 

 

HBO Max je najavio da će se u specijalu pojaviti više od 15 poznatih gostiju, uključujući bivše članove 'Prijatelja' poput Toma Seleka (Ričarda) i Megi Viler (Dženis), ali i britanski fudbaler Dejvid Bekam, pa Kit Harington, zvezda serije 'Igra prestola', kao i pakistanska dobitnica Nobelove nagrade za mir Malala Jusufzai.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading