Emotivna izjava Olivere Balašević: Tuga za onim koga više nema...

Autor:

13.05.2021 13:52

Foto:

Foto:

Olivera Balašević vredno radi na promociji svoje knjige "Planeta Dvorište", a za Suboticu je pripremila i teatarsko predstavljanje



Đorđe Balašević preminuo je nedavno, ali je iza sebe ostavio divne ljude koji ga vole. Pored brojnih hitova, iza Đoleta je ostala Olivera, Jovana, Jelena i Aleksa i svi oni koji znaju makar jedan stih iz njegovih pesama.

Pročitajte i Olivera Balašević skinula crninu - Dodaj svetu malo boje!

Instagram

 

Čini se da je Olivera u svom spisateljskom radu dosta naučila uz čuvenog kantautora, pa se delić Đoletovog senzibiliteta da osetiti i u Oljinom radu.

Ona je najavila teatarsko predstavljanje svoje knjige "Planeta Dvorište" u Subotici i to podelivši snimak na kome nadahnuto izgovara emotivni tekst.

Pročitajte i Olivera Balašević - Moje detinjstvo je od onih varljivih bajki

Instagram

 

- Srce mi često zakuca u ritmu one lopte na crepu šupe, i koliko god ova rečenica bila i lament nad onim čega više nema, i koga više nema, ostaje saznanje kako je nekim čardašima naprosto suđeno da postanu uspavanke. A onda nekoliko decenija kasnije i serenada pod jednim prozorom ovenčanim sa tri lale... - govori, između ostalog, u pomenutom snimku Olivera Balašević.
 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
OB

19.06.2021 16:01

Knjigu je i napisao Balas, ona se samo potpisala.