Monika Beluči: odmor u Čortanovcima kod Voje i Bobe

Autor:

11.05.2021 10:00

Foto:

Foto:

Sloboda Mićalović redovno na svom Instagram profilu dobija pozitivne komentare od slavne italijanske glumice Monike Beluči. Prema tome se dalo zaključiti da dve glumice neguju lep odnos. Upoznale su se radeći na Kusturičinom filmu "Na mlečnom putu", a drugarstvo će sada preći iz onlajn sfere društvenih mreža u realan svet i stvarno prijateljstvo



U vreme interneta, a posebno u vreme pandemije, socijalni odnosi su se sveli na minimum, kad možemo, proćaskamo sa dragom osobom preko video poziva i tu su se naši apetiti mahom zaustavljali.

Pročitajte i Sloboda Mićalović pre braka sa Vojinom Ćetkovićem uživala je pored ovog muškarca! (foto)

Profimedia

 

Ipak "prijateljstvo na daljinu" nije svojstveno ljudskoj vrsti i uvek je potrbna "živa reč" i topla prijateljska ruka na ramenu, pa da znamo da je sve potaman.

Mediji su izveštavali o Instagram prijateljstvu Monike Beluči i Slobode Mićalović. Na svako dodeljeno "srce" smo se radovali i verovali da su dve glumice na putu da ostvare jedan lep odnos. A po svemu sudeći, bili smo u pravu.

Pročitajte i Sloboda Mićalović oličenje prirodne lepote - Ovako je izgledala pre dve decenije! (foto)

Miša Obradović

 

Naime, italijanska lepotica uskoro dolazi u Srbiju, a svoj odmor će provesti upravo u vikendici Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića, tvrdi "Informer". Vikendica se nalazi u Čortanovcima, a bračni par tamo provodi svaki slobodan trenutak, uživajući sa decom, negujući vinograd...

- Često se dopisuju preko društvenih mreža i komentarišu jedna drugoj objave na Instagramu. Moniki su se Beograd i Srbija baš dopali, pa je nedavno rekla Bobi kako bi volela da ponovo dođe. Tada joj je Sloboda predložila da odmor provede kod nje i Vojina u Čortanovicima, gde imaju vikendicu - otkriva "Informer" i dodaje da je ona ponudu oberučke prihvatila.

Pročitajte i Strahovi egzotične Monike Beluči - Svesna sam da je lepota prolazna

Profimedia

 

Od kada su zajedno radile na filmu Emira Kusturice 2014, Monika i Sloboda su u stalnom kontaktu.

- Nas dve smo se fantastično složile, kao da se znamo oduvek, kao da smo klasne prijateljice. Imam samo reči hvale za nju, bila je uvek tu kao podrška. Volim povišeni adrenalin na setu, sve scene sam uradila sama, bez kaskadera. Monika se čudila i govorila mi da nisam cirkuzant, već glumica, i da ću se povrediti. Bila je brižna poput majke - rekla je Sloboda jednom prilikom o Moniki Beluči.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading