POBEGLA OD SVEGA: Milena Radulović otišla iz Srbije

Autor:

06.05.2021 17:26

Foto:

Foto:

Poznata beogradska glumica otputovala je u susednu zemlju na more, ali umesto da se izležava na plaži, ona neumorno vežba, testirajući granice izdržljivosti svog tela



Glumica koja je postala simbol borbe protiv nasilja u našoj zemlji, nakon što je sa još nekoliko koleginica prijavila profesora glume Miroslava - Miku Aleksića za seksualno zlostavljanje, Milena Radulović od početka godine nije imala ni trenutak odmora. Pre dvadesetak dana u Beogradu je održana svečana premijera njenog prvog velikog ruskog filma, Superdeep, u kojem igra glavnu ulogu i koji ju je, kako smo kasnije saznali, spojio sa sadašnjim dečkom, ruskim producentom Sergejom Torčilinom. Nakon što je dečka upoznala sa rodnim gradom, porodicom i prijateljima, MIlena je odlučila da za praznike otputuje iz Srbije. 

 

 

Glumcia trenutno uživa u Hrvatskoj na moru, ali umesto da postavlja slike na kojima odmara, ona je fanove impresionirala serijom fotografija na kojima vežba jogu. U tome možda ne bi bilo ničeg neobičnog, da se glumica ne nalazi u napornim, gotovo nemogućim položajima tela. 

 

 

"Koncentracija, brate", napisala je ona u opisu jedne slike i otkrila kako je uspela da jednom nogom stoji na steni, dok je drugu podigla u špagu. Osim koncentracije, Mileni su sigurno pomogle i godine bavljenja jogom, zahvaljujući kojoj ima izvajano telo. 

 

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading