Pamela Anderson: postavši seks simbol izlečila je sekusalne traume

Autor:

04.05.2021 18:30

Foto:

Foto:

Pamela Anderson životu je dala šansu iako je u početku bio krajnje tragičan. O svojim nedaćama prvi put je progovorila relativno skoro, a samo se pukim slučajem našla na stazi uspeha i popularnosti



Puno odricanja i teškog rada prethodilo je izlasku iz anonimnosti mnogih danas planetarno popularnih ličnosti. Međutim, postoje i oni koji su igrom slučaja munjevito postali zvezde.

Pročitajte i Pamela Anderson objavila prelepe vesti - Jedan detalj 'ukrao' svu pažnju! (foto)

Seks bombi devedesetih, Pameli Anderson, odlično se isplatio odlazak na jednu fudbalsku utakmicu. Naime, zahvaljujući atraktivnoj majici koju je nosila i oštrom oku kamermana, njena slika se pojavila na stadionskom video-bimu. Ovaj snimak je video jedan lovac na talente i Pamela je ubrzo dobila prve angažmane, što je vodilo ka instant uspehu. 

Pa iako se njen put baš i ne uklapa u početnu shemu napornog rada, ipak je i njen bio posut trnjem pre nego što je zakoračila u zvezde.

Pročitajte i Pamela Anderson se udala u tajnosti

Anderson je na predstavljanju svoje fondacije 2014. godine u Kanu, prvi put ikada govorila o traumama koje je iskusila pre nego što je postala prepoznatljiva.

Njen emotivni govor šokirao je tada sve koji su ga čuli, a posebno njenu porodicu, koja o tome ništa nije znala.

Pamela je tom prilikom iznela uznemirujuće podatke o tome da je bila seksualno zlostavljana od strane svoje dadilje i da se to dešavalo između njene šeste i desete godine.

Pročitajte i Druga strana ljubavnog brodoloma - Nakon što ga je Pamela javno optužila za prevaru, oglasio se Adil Rami

Potom je, na pragu tinejdžerskog doba, u svojoj 12 godini doživela da je seksualno napadne muškarac od 25 godina, a dve godine potom, njeno poverenje je divljački izneverio njen tadašnji dečko.

- Moj tadašnji dečko je mislio da bi bilo zanimljivo me siluje sa šest prijatelja. Nisam želela da živim, htela sam da nestanem sa lica zemlje - izjavila je tom prilikom Pamela.

U intervjuu za "US Weekly" Pamela Anderson je priznala da joj je upravo to fotografisanje za "Plejboj" spasilo život nakon što je doživela traumatična iskustva.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading