Stavljena je tačka! Darko Lazić nije hteo da prihvati ultimatum svoje verenice

Autor:

29.04.2021 14:30

Foto:

Foto:

Pevač Darko Lazić već neko vreme privlači medijsku pažnju. Pokazalo se da to što je centar raznoraznih skandala nije dobra pozicija za učvršćivanje stabilnosti porodičnog života



Pevač Darko Lazić i njegova verenica Marina Gagić već mesecima imaju nesuglasice i često se svađaju, a tokom jedne žestoke rasprave folker je u naletu besa navodno uzeo čak i pištolj i pucao u televizor, što je šokiralo javnost. Pevač je takve navode oštro demantovao.

Pročitajte i Pet dana velike strepnje - Darko Lazić o drami u porodilištu

Instagram

 

- Svi su primetili da sa njima nešto nije u redu kada su videli da se Darko pre nekoliko dana nije pojavio sa njom na rođendanu kod popularne pevačice. Tom prilikom se prijateljima požalio kako je ljubav pukla, kao i to da svakodnevno plače za sinom Aleksejem. Želi ponovo da vrati porodicu u normalu - zaključuje izvor za "Blic".

Podsetimo, spekulacije o rastanku potvrdilo je i to što Marina više ne prati Darka na društvenoj mreži Instagram, kao i činjenica da je obrisala sve fotografije sa njim.

Pročitajte i Veliko srce i mnogo ljubavi - Sinčić Darka Lazića je pravi mali pozer (foto)

Instagram

 

Njih dvoje su konačno i stavili tačku na svoj ljubavni odnos. Marina je napustila porodičnu kuću i iz Brestača, sa sinom, prešla kod svojih roditelja u Pećince. Ona je besna zbog svih skandala koje folker u poslednje vreme pravi, te mu je, kako "Blic" saznaje, postavila - ultimatum.

- Njihov odnos je bio zategnut poslednjih nekoliko nedelja. Marina ne želi da se pomiri sa tim da je Darko ništa ne sluša. Dolazi kući kasno, stalno je u centru skandala i ne prija joj loša medijska slika o njihovoj porodici - priča dobro upućen izvor.

Pročitajte i Razvod ipak nije bio prijateljski - Darko Lazić otkrio šta zapravo misli o Ani

Instagram

 

Branka Lazić, Darkova majka, veoma je potresena po pitanju raskida.

- Mene takve stvari nemojte da pitate. Imate njihov broj, pa ih pozovite. Nisam upućena da su se otpratili sa društvenih mreža, ali i ako jesu to je njihova stvar. Ne mogu više da živim njihove živote, ne bih se mešala - rekla je Branka, dok na pitanje da li se Marina preselila u Pećince nije dala odgovor.

- Sve je okej, malo smo se posvađali, kao i u svakoj zajednici što postoje svađe, ništa strašno... Naopako, ne znam šta da kažem. Zajedno smo, sporečkali smo se malo, svađa kao svađa, sve će biti okej - kazao je Lazić za "Telegraf".

Pročitajte i Darko Lazić - Svemu ružnom je kraj, ispred mene je novi život

Ata Images

 

- Marina više ne želi da trpi njegove ispade. Ne može da veruje u šta joj se pretvorio život pored njega. Odlučila je da sedne i popriča sa njim, međutim on je ljutito reagovao na njene kritike. To ju je dodatno razočaralo, pa je shvatila da mora da učini nešto - ističe izvor blizak paru.

Pročitajte i Bolno sećanje Darka Lazića na najgore dane u životu - Morali su da me vežu za krevet

Ata Images

 

- Poručila mu je da ne želi da više pije i izlazi, te da se posveti porodici. "Biraj, ili dete i ja, ili kupi svoje prnje da te ne vidim", kazala mu je Marina, dok je on sve vreme mislio da će je proći ljutnja, kao i uvek. Ona se malo posle toga čula sa roditeljima, koji su je posavetovali da je bolje da sa sinom Aleksejem dođe kod njih u Pećince, što je i učinila - dodaje izvor.

- Marina nikad dosad nije bila ovoliko razočarana u Darka. Ne vidi svrhu u nastavljanju zajedničkog života sa njim. Sigurna je da je ovo kraj - zaključuje izvor "Blica".

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading