Glumica Olja Lević uživa na Maldivima sa ovim kolegom

Autor:

28.04.2021 15:45

Foto:

Foto:

Glumica Olja Lević, koja se proslavila ulogm u hit seriji "Igra sudbine“ brčka se u plićaku na Maldivima



Popularni mladi glumci Olja Lević i Ammar Mešić uključili su se danas u program televizije K1 sa Maldiva i to direktno iz plićaka u kojem su se brčkali.

Pročitajte i Bez trunke šminke! Olja Lević iznenadila pratioce ovim izdanjem!

K1 TV screenshot

 

Ne uspevamo da se rashladimo, jer je i voda jako topla. Trenutno je 30 stepeni, a subjektivni osećaj je da je 45 – kazala je s prepoznatljivim širokim osmehom Olja. – Pre Maldiva zajedno smo uživali i u Kapadokiji i stvarno smo zaslužili odmor i uživanje. Naporno smo radili i snimali prethodnih godinu dana. I kada se vratimo nastavljamo snimanje „Igre sudbine“ – rekla je mlada glumica.

Otkrila je i da su juče Ammar i ona sa društvom otišli na ronjenje, ali da se ona u tom sportu baš i ne pronalazi.

Pročitajte i Ammar Mešić o ulozi u "Igri prestola" - Pomoć roditelja u presudnom trenutku

Instagram

 

Meni je bilo super, ali Olja... Zaključili smo da ronjenje ipak nije za nju -  s osmehom je rekao Ammar. – Doduše ni let balonom joj se nije svideo, jedva da sam jednu dobru sliku uspeo da napravim za "Instagram“ iz Kapadokije jer se na svakoj videlo koliko je prestravljena.

Olja je kazala da se mnogo boji visine ali da je pre nekoliko dana uspela da se užetom spusti s Avalskog tornja samo iz tog razloga jer je spust bio – bezbedan.

Pročitajte i Ammar Mešić - Na kredit do zvezda

Bila sam sa profesionalcima i imala svu potrebnu opremu pa sam se osećala bezbedno, ali u balonu – to sam jedva preživela – rekla je Olja Lević u emisiji "Kec na jedanaest".

Mladi glumci na Maldivima će uživati deset dana, a potom se vraćaju u Beograd i nastavljaju sa radnim obavezama.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading