Madona u paničnom strahu od korone - Posluga ima striktna naređenja

Autor:

23.04.2021 20:26

Foto:

Foto:

Madona, planetarna pop zvezda, nije baš najbolje podnela pandemiju svetskih razmera. Virus ne bira, pa ni slava ni novac ni uticajnost ne mogu da zaštite od njega, kako je sama primetila



Svesna rizika, koji virus sa sobom nosi, pop ikona je, kako prenose mediji preduzela sve moguće mere da zaštiti sebe i svoju porodicu.

U naletu straha, Madona je rešila da zaposli samo one ljude koji su spremni da pod njenim krovom budu 24h i dezinfikuju kuću nekoliko puta dnevno. A njen strah je imao posledice i na njenu decu, budući da im je zabranila da izlaze iz kuće bez preke potrebe.

Pročitajte i Madona prekršila dijetu

Jason Merritt/TERM / Staff Getty Images

 

- Takav je Covid -19. Ne mari koliko si bogat, poznat, zabavan, pametan, gde živiš, koliko imaš godina, kakve neverovatne priče možeš da ispričaš. On je veliki izjednačitelj i to je ono što je i strašno i veličanstveno kod njega - izjavila je Madona u videu, koji je objavila na društvenim mrežama, a na kome se vidi da uživa u svom domu u toploj kupki punoj ružinih latica.

Pročitajte i Madona pripremila egzotičan meni za proslavu rođendana (foto)

J Jeff Fusco / Stringer Getty Images

 

Ipak, Madona je pronašla jednu prednost pandemije. Ona je svojevremeno izjavila da je korona virus jedini način da se svet ujedini i nestanu sve razlike.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading