Glumica Jelena Jovičić obolela od korona virusa

Autor:

16.04.2021 12:24

Foto:

Foto:

Glumica Jelena Jovičić (44) zarazila se korona virusom



Prvakinja Pozorišta na Terazijama, koja je svoj najveći doprinos dala sceni mjuzikla u Srbiji, obolela je od korona virusa.

Pročitajte i Kako se neguje glumica Jelena Jovičić

Inače, Jelena Jovičić je dospela u žižu interesovanja kada se prošle godine pobunila zbog rizičnog izvođenja predstave povodom otvaranja Beogradske letnje scene.

Nakon što apel ansambla da se predstava odloži nije urodio plodom, svi glumci su testirani.

- Kod svih su rezultati negativni ali koliko je to tačno ne znamo… Kao odgovorni građani i savesna bića, svesna situacije morali smo da istaknemo da nas kao topovsko meso guraju da po svaku cenu odigramo, pa šta bude - kazala je Jovičić dodajući da bi za njih bilo merodavno jedino mišljenje Kriznog štaba. – Da nam je bar Krizni štab rekao da smemo da igramo - kazala je Jovičić dodajući da nije samo ona zabrinuta nego ceo ansambl.

Pročitajte i Nina Janković u mjuziklu "Ljubav i moda" - Žao mi je što nisam rođena 60-ih, muškarci su bili mnogo romantičniji nego danas

- Ja sam iskreno izrazila svoj stav i zabrinutost ali to nije samo moje mišljenje nego celog ansambla. Pravo pitanje je zašto Krizni štab ćuti – zašto ne kaže „igrajte bezbedno je i mi smo odgovorni ako se nešto desi“ ili „nemojte i pomerite predstavu za drugi datum“. Da li uopšte znaju za predstave? Mi nismo tražili da se ona otkaže nego da se odloži za bezbedniji termin. Volela bih da nam neko iz Grada izađe u susret - kaže ona i dodaje da inače smatra da je rano da se prave ovakve vrste okupljanja - preneo je Danas.

Pod kojim okolnostima se glumica zarazila i dalje nije poznato, kao ni to kakvo joj je trenutno zdravstveno stanje.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (2)

Loading
Vesna

19.04.2021 12:42

Сада кад је поново актуелизована прича о њеном супругу Саши Вујисићу, одбеглом у Америку, војном обавештајцу, ради расписане потернице, због случаја "Јовањица" и још много којечега у вези са његовим озбиљним криминалним активностима, Јелена која је корону могла да заради било где, па и од свог детета, бави се јефтиним политикантством и оптужује кућу ПНТ у коме готово ништа не радећи преко годину дана, прима плату од 95.000 динара. То је и могло да прође пре вакцине, али уназад 4-5 месеци у Србији постоји избор од 4 вакцине, па је госпођа могла да бира којом вакцином ће се вакцинисати, овако је крајње неодговорно и безобразно, оптуживати своју матичну кућу и град, у коме ужива све привилегије.

Весна

19.04.2021 13:05

Зашто хе објавите мој коментар?