Milena Radulović emotivna: Hvala što me podržavate!

Autor:

16.04.2021 10:30

Foto:

Foto:

Glumica Milena Radulović, koja je prva optužila reditelja i pedagoga Miroslava Aleksića za seksualno zlostavljanje u školi glume “Stvar srca”, pojavila se sinoć prvi put u javnosti na jednom kulturnom događaju od bolnog priznjanja. Ona je u Kombank dvorani u Beogradu prisustvovala specijalnoj projekciji ruskog naučno-fantastičnog filma “Superdip” (The Superdeep), u kojem tumači glavnu ulogu



Pred projekciju, kojoj su prisustvovali njeni roditelji, majka Aleksandra i otac Stevan, glumica se obratila publici i rekla da je oduševljena što su ljudi došli da joj pruže podršku i na profesionalnom planu.

Pročitajte i Milena Radulović o iskustvu nakon Aleksićeve torture - Prosečno, žrtva ćuti 15 godina!

Ata Images

 

- Puno vam hvala što ste tu. Jako je čudno u stvari, nikad nisam bila sama ovako na sceni, nema filmske ekipe da podeli sve ovo sa mnom. Hvala vam što ste došli da me podržite u ovom profesionalnom smislu što je za mene strašno važno. Hvala - poručila je Milena.

Pročitajte i Traumatična ispovest Milene Radulović pokrenula lavinu - Glumica nije bila jedina žrtva!

Ata Images

 

Vidno uzbuđena, ona je gledaocima kazala da je počasćena jer će “gledati film o epidemiji usred epidemije” i da joj je veoma važno da se ostvarenje u kojem igra glavnu ulogu prikaže upravo u Beogradu.

Pročitajte i Severina Kojić uputila snažnu poruku Mileni Radulović - Kao žena moram da reagujem!

Ata Images

 

Film je sniman na originalnoj lokaciji, blizu Murmanska na samom severu Rusije, a priča prati epidemiloga Anu Fjodorovu i specijalnu vojnu jedinicu koji imaju zadatak da otkriju uzrok misterioznih događaja na naučnoj stanici koja se nalazi duboko ispod površine zemlje.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading