Radosne vesti

Dragana Dabović uživa u blagoslovenom stanju, prinovi se najviše obradovala ona?

Autor:

10.04.2021 13:30

Foto:

Foto:

Dragana Dabović trudna, Vest koja je obradovala obožavaoce popularne glumice, koja je srca publike osvojila ulogom simpatične Šašvari u seriji 'Vojna Akademija'.



Dragana Dabović mudro je skrivala svoju intimu od radozalih očiju javnosti, a sve što je javnost mogla da sazna o popularnog glumici bilo je ono što je ona objavila na svom Instagram profilu. Dobar deo prošle godine Dragana je provela u rodnom Kotoru, domaći mediji preneli su da je stavila tačku na brak sa Veselinom Čukvašem, a po okončanju razvoda uplovila je u emotivnu vezu s Milanom Kolarskim.

Atraktivna crnogorka pokušala je da sakrije trudnoću, međutim, kako prenosi Story.rs, glumica je poodmakloj trudnoći, te sa svojim izabranikom polako privodi kraju pripreme za dolazak novog člana porodice, kojem se najviše raduje njena četvorogodišnja princeza.

Pročitajte i Dragana Dabović: Leto puno dečje graje

Novu životnu etapu glumica očekuje širom raširenih ruku, jer kako je svojevremeno istakla straha se lišila odavno, oslanja se na improviaziju i ono što joj govori unutrašnji glas.

- Ne plašim se više ničega, “go with the flow”, pa kako bude. A biće sve super, videćete. Ne treba mnogo taktizirati, već biti spreman i na improvizaciju i na adaptaciju, u svakom trenutku. Najvažnije je slušati unutrašnji glas. Po mom mišljenju, to je sva filozofija - rekla je Dragana za Story.rs

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading