Plejbojeva zečica progovorila o životu u kontroverznoj vili: morale smo da poštujemo i najbizarnija pravila!

Autor:

08.04.2021 20:59

Foto:

Foto:

Holi Medison, nekadašnja "zečica", tvrdi da je život koji se odvijao unutar čuvene Plejbojeve vile bio nalik sekti



Holi Medison nosila je titulu "glavne devojke"  od 2001. do 2008. godine, kada je sa osnivačem kultnog časopisa "Plejboj" Hju Hefnerom bila u, moglo bi se reći, emotivnoj vezi.

Nakon što ga je ostavila, Holi je iznela bizarne detalje o životu u Hefnerovoj "Plejboj" vili. Ona je tvrdila da su "zečice" često bile pod dejstvom ilegalnih supstanci, koje im je Hju obezbeđivao, kao i da im je nametao striktna i čudna pravila, koja su one morale bezpogovorno da ispoštuju.

Pročitajte i Kristal Haris - Hefnerova udovica prodaje čuvenu "Plejboj" vilu

profimedia

 

Pošto je nezrelo smatrala da će život u vili biti zabavan i da je njeno preseljenje tamo pametna odluka, Holi je rešila da otpočne skandalozni život u ulozi Hefnerove zečice.

Mnogo godina kasnije, osvrćući se na te početke, ona misli da je bila u zabludi i da su njena osećanja kao i mogućnost poimanja tada bili narušeni:

- Počela sam da mislim da sam zaljubljena u njega. Sada mislim da je po sredi bio Stokholmski sindrom, osećala sam kao da sam se identifikovala sa njim. Često me je obasipao komplimentima, pa sam u mislima počela da krivim druge žene za sve probleme koji su iskrsavali - objasnila je Medison u podkastu "Call Her Daddy".

Kada su 2008. godine prekinuli romantično-patološki odnos i nakon što su se dve devojke iselile iz vile, Holi je odlučila da uradi isto.

Pročitajte i Hju Hefner - Delio je postelju sa hiljadama lepotica, ali nikada nije doživeo pravu ljubav

profimedia

 

- Počeo je učestalo da me vređa zbog zaista glupih stvari i tada sam shvatila da ne mogu više da budem tamo, shvatila sam da je taj čovek dno. Ali čak i tada, osećala sam se krivom što odlazim - objasnila je Holi.

Ona je potom rekla da joj je trebalo mnogo vremena pre nego što je mogla da se ponovo zainteresuje za nekog muškarca, a da je to sve posledica toga kako ju je Hefner zaveo pričajući o njima dvoma kao o paru koji će zauvek biti zajedno i poredeći je sa princezom, dok se u praksi sve svelo na naličje priče.

Podsetimo, Hefner je 2012 godine oženio Kristal Harris, a umro je 2017.

O svom životu sa Plejbojem, Medison je napisala knjigu koja je izašla 2015. godine.

Nakon izlaska Holine knjige, Hefner je izjavio:

- Tokom svog života imao sam više nego dovoljno romantičnih veza sa divnim ženama. Mnoge su nastavile dalje u srećan, zdrav i produktivan život i drago mi je da mogu da kažem da smo i danas prijatelji. Nažalost, nekolicina njih je odlučila odlučili da prekraja istoriju pokušavajući tako da ostane u centru pažnje. Pretpostavljam, kao što kaže stara izreka, „Ne možete ih sve pobediti!“ - zaključio je "ministar slatkog života".

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading