Ova poznata lepotica fudbalere bodri i srcem i pesmom!

Autor:

08.04.2021 16:45

Foto:

Foto:

Žene fudbalera uvek su bile posebna tema koje mnoge intrigira. Većinom su to izuzetno atraktivne žene, ali je ono što se najviše ceni sposobnost da navijaju i sa svojim partnerima srcem budu na terenu



Jedna od "tih žena fudbalera" je devojka fudbalera Crvene Zvezde Marka Gobejića.

Katarina Grujić, poznata srpska pevačica dokazala je svoju odanost kada je srcem bila na terenu dok su crveno-beli izvojevali trijumf na večitom derbiju. Katarina je zdušno navijala i kamerom beležila momente sa utakmice i posle nje.

Pročitajte i Katarina Grujić - Malo smo izgubili kontrolu i treba da se čuvamo!

Ali trijumf ne bi bio bio trijumf kada se ne bi proslavio kako dolikuje. Fudbaleri su to znali pa su pobedu proslavili u klupskom hotelu koji se nalazi u zgradi Sportskog društva Crvena zvezda.

A onda je Katarina pokazala i svoj pevački talenat.

Pročitajte i Poznate dame na gala žurki - Seksepilna Katarina, elegantna Ilda, Prija u šik kreaciji... a ko je podbacio? (foto galerija)

Pobeda u 164. okršaju s Partizanom, za igrače i navijače sama je po sebi izvor sreće, ali je Katarina radila na tome da atmosfera ni jednog momenta ne opadne. Ona je zvezdaše uveseljavala pesmom, a verujemo da je Marko pored pobede imao još jedan razlog više za ponos.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (2)

Loading
Ana

09.04.2021 05:32

Lepotica je neko ko je prirodan,a ne izoperisan. Toliko!

Alba

09.04.2021 22:08

Све су као клониране и не да нису привлачне,него напротив.