Najbolji košarkaš današnjice Lebron Džejms u potpuno novoj ulozi - Sada je i zvanično!

Autor:

08.04.2021 14:30

Foto:

Foto:

Lebron Džejms naćiće se na malim ekranima još jednom, ovog puta ipak, u nešto drugačijoj ulozi.



Mogućnost koja se stidljivo pominjala sada je dobila i zvaničnu potvrdu - Lebron Džejms naćiće se u dugo isčekivanom nastavku popularnog ostvarenja 'Space Jam'. Prvi deo filma premijerno je emitovan pre nešto manje od 25 godina, sa čuvenim Majkl Džordanom u glavnoj ulozi i taman kada je javnost izgubila nadu da bi i Džejms mogao da se okuša na filmskom platnu, saopšteno je da se na nastavku radi, te da je glavna uloga pripala popularnom kralju.

Pročitajte i Bogdan Bogdanović otkriva: Ne znam šta će biti sa mnom!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Harry Burt (@spannerreviews)

 

'Space Jam' sasvim sigurno, deci širom sveta obeležio je detinjstvo, a sada, kada je na pomolu nastavak, brojne nostalgične poruke preplavile su drutšvene mreže. Scenario još uvek nije poznat, međutim sasvim je sigurno da će Duško Dugouško i družina u društvu Lebrona imati nezaboravnu avanturu, a obožavaoci širom sveta moćiće još jednom da se prepuste čarima animiranog basketa u kom su uživali pre mnogo godina.

Osim Lebrona, svoje mesto u nastavku popularnog filma pronašle su i druge NBA zvezde, Klej Tompson, Drejmond Grin, Kajri Irving, Entoni Dejvis, Kris Pol, Demijen Lilard, Kajl Kuzma, ali i zvezda ženske američke lige Dijana Taurasi.

Film će premijerno biti prikazan u Americi 17. jula 2021. godine, a dok s nestrpljenjem isčekujemo pomenuti datum, uživajte u trejleru koji je objavljen nedavno.

Komentari. (0)

Loading