Poruka koja je sve iznenadila: Od Severine ovo niko nije očekivao

Autor:

06.04.2021 16:30

Foto:

Foto:

Severina pleni seksepilom, a sa svojim temperamentom često je magnet za skandal. Ali da li ga ona namerno izaziva?



Popularna pevačica Severina dobro je poznata po svojim "vrućim" izdanjima, ali ono što kopka javnost ovih dana jeste jedna hladna tema. Naime, već neko vreme mediji pokušavaju da dobiju potvrdu završetka jedne ljubavne epizode u pevačicinom životu. Ona i njen suprug Igor Kojić, ne žive više zajedno, ali, formalno, njihov brak je i dalje aktuelan.

Pročitajte i Severina uživa u njihovom društvu - Nove fotografije otkrile sa kim pevačica provodi vreme! (foto)

Da li iziritirana radoznalošću javnosti ili, pak, nedavnim potezom "bivšeg", Seve je odlučila da suptilno pošalje prkosnu poruku u etar.

Naime, slavna pevačica je na svom "Instagram" nalogu okačila fotografiju na kojoj je u žutoj haljini i deluje prilično relaksirano, dok uz šoljicu kafe upija zrake sunca.

Pročitajte i Severina i Igor Kojić konačno se oglasili - Supružnici poslali jaku poruku!

 

Međutim, moglo bi se zaključiti da je za njenu opuštenost zadužena pomalo i životna filozofija koja se temelji na tome da se ne treba preterano obazirati na tuđa mišljenja.

Filozofija sažeta u rečenicu, nepristojno je ispisana na čarapama popularne pevačice, što se vidi na pomenutoj fotografiji.

Pročitajte i Nagađanja ili istina - Splet događaja koji su uticali na krah ljubavi Severine i Igora Kojića?

Instagram prntscr

 

Ovakav stav joj sigurno čuva živce, ali da li je, na ovaj način izražen, upućen njenim fanovima ili možda suprugu, ostaje da vidimo.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading