Manekenka odustala od brojanja kalorija: Jedem šta god poželim!

Autor:

05.04.2021 20:59

Foto:

Foto:

Manekenka Krisi Tajgen čitav život se podvrgavala dijetama kako bi postigla izgled kakav joj je neophodan za pistu. Danas ostvarena kao majka, ona prvenstvo daje uživanju nad kilažom



Manekenka Krisi Tajgen (35), je kako kaže, "prošla sito i rešeto" sa dijetama i nastojanjem da održi idealnu telesnu težinu. Ona je tokom godina bavljanja manekenstvom imala uspone i padove sa raznoraznim režimima ishrane i sve ih je prevazišla.

Pročitajte i Atraktivna baka Đina Stjuart otkrila tajnu svog mladolikog izgleda!

- Bacila sam sve to kroz prozor. Mislim da mi je sada u ovom trenutku života važnije da uživam u stvarima koje dolaze - objasnila je Tajgen dodajući da sada pokušava da se usredsredi na ono što će je "učiniti srećnom".

- Jedem hranu koju poželim, kad je poželim. Jer ako ne uradim to kad mi padne na pamet - poludim - iskrena je bivša manekenka.

- Izgleda da sam svom umu dala prvenstvo nad telom. I um i duh su mi iznad tela. Ako će me nešto usrećiti i učiniti da se osećam dobro, onda se tome i prepuštam - zaključuje Krisi.

Odricanje od razmišljanja o mršavljenu za Tajgen je jedan je od bitinih koraka ka balansiranom životu.

Pročitajte i Krisi Tajgen i Džon Ledžend - Tajna srećnog braka

- Provela sam previše godina brojeći kalorije, zakazujući previše treninga i pokušavajući da shvatim šta je za mene balans. Toliko dugo sam pokušavala to da shvatim, a sada znam da je to igranje sa mojom decom na podu, odlazak u park, mogućnost da vozim svoju decu, - dodaje zvezda koja sa američkim pevačem Džonom Ledžendom ima ćerku Lunu (4) i sina Majlsa (2).

- To je aktivnost za mene i uživam da radim takve stvari - rekla je Tajgen za magazin "People".

Što se tiče njenih  velnes rutina, zvezda pokušava „da se zabavi s tim“.

- Reći ću da se prepuštam nekim stvarima koje ranije nisam cenila. Volim "zvučne kupke" i učim da meditiram - kaže Tajgen, iskreno dodajući da nije baš sjajna u meditaciji jer previše razmišlja.

Kris kaže da uživa radeći jogu i pilates dok se istovremeno igra sa decom. Za razliku od svog supruga, koji može bez obzira na sve svako jutro da ide u teretanu, za nju je pokretač zabava.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading