Manekenka Krisi Tajgen (35), je kako kaže, "prošla sito i rešeto" sa dijetama i nastojanjem da održi idealnu telesnu težinu. Ona je tokom godina bavljanja manekenstvom imala uspone i padove sa raznoraznim režimima ishrane i sve ih je prevazišla.

Pročitajte i Atraktivna baka Đina Stjuart otkrila tajnu svog mladolikog izgleda!

- Bacila sam sve to kroz prozor. Mislim da mi je sada u ovom trenutku života važnije da uživam u stvarima koje dolaze - objasnila je Tajgen dodajući da sada pokušava da se usredsredi na ono što će je "učiniti srećnom".

- Jedem hranu koju poželim, kad je poželim. Jer ako ne uradim to kad mi padne na pamet - poludim - iskrena je bivša manekenka.

- Izgleda da sam svom umu dala prvenstvo nad telom. I um i duh su mi iznad tela. Ako će me nešto usrećiti i učiniti da se osećam dobro, onda se tome i prepuštam - zaključuje Krisi.

Odricanje od razmišljanja o mršavljenu za Tajgen je jedan je od bitinih koraka ka balansiranom životu.

Pročitajte i Krisi Tajgen i Džon Ledžend - Tajna srećnog braka

- Provela sam previše godina brojeći kalorije, zakazujući previše treninga i pokušavajući da shvatim šta je za mene balans. Toliko dugo sam pokušavala to da shvatim, a sada znam da je to igranje sa mojom decom na podu, odlazak u park, mogućnost da vozim svoju decu, - dodaje zvezda koja sa američkim pevačem Džonom Ledžendom ima ćerku Lunu (4) i sina Majlsa (2).

- To je aktivnost za mene i uživam da radim takve stvari - rekla je Tajgen za magazin "People".

Što se tiče njenih  velnes rutina, zvezda pokušava „da se zabavi s tim“.

- Reći ću da se prepuštam nekim stvarima koje ranije nisam cenila. Volim "zvučne kupke" i učim da meditiram - kaže Tajgen, iskreno dodajući da nije baš sjajna u meditaciji jer previše razmišlja.

Kris kaže da uživa radeći jogu i pilates dok se istovremeno igra sa decom. Za razliku od svog supruga, koji može bez obzira na sve svako jutro da ide u teretanu, za nju je pokretač zabava.

Komentari (0)

Loading