Ekskluzivno saznajemo

Milan Marić otišao u Ameriku - Šta se krije iza iznenadnog odlaska popularnog glumca?

Autor:

05.04.2021 14:45

Foto:

Foto:

Milan Marić otišao u Ameriku. Iako popularni glumac radi na brojnim projektima, doneo je neočekivanu odluku, te se zaputio 'preko bare', a ovo je razlog koji se krije iza svega.



Naime, kako ekskluzivno saznaje Gloria, popularni glumac Milan Marić odlučio je da sve svoje obaveze odloži do daljnjeg, kako bi otputovao u daleku Ameriku. Ova odluka predstavlja veliko iznenađenje, obzirom da glumac trenutno radi na nizu projekata, a evo šta se krije iza pomenute odluke.

Poznato je da je glavna uloga u filmu koji prati život i rad čuvenog Tome Zdravkovića poverena upravo Milanu Mariću. Snimanje filma o legendarnom kompozitoru i pesniku narodne muzike predstavlja veliku čast, a kako bi snimio završne kadrove, Marić je bio prinuđen da otputuje u SAD.

Pročitajte i Milan Marić doživeo je neprijatnost na snimanju: Da li je glumac teže povređen?

Jelena Jovanov

 

Nedavno je, Marić za naš magazin govorio o pomenutom filmu, te je otkrio da je za njega velika čast što mu je poverena glavna uloga u jednom kultnuom filmu, kakav je sasvim sigurno ovaj o čuvenom Tomi Zdravkoviću.

- Ogromna je odgovornost igrati Tomu. Skoro svaki čovek na prostorima bivše Jugoslavije ima svoj doživljaj kakav je on bio i šta je značio tada, a šta danas predstavlja. Toma je simbol tog prošlog, lepog vremena. Neverovatna je koincidencija njegove smrti sa raspadom te zemlje u kojoj je doživeo slavu, a krenuo je iz nekog malog sela na jugu Srbije, došao, prošao, proputovao, otišao i bio i ostao to što je i danas. Narodu je pružio mnogo emocija. To je ogroman uspeh, koji generiše veliku obavezu za mene kao glumca koji tumači Tomu.

Pročitajte i Lepota je u deljenju: Vaja Dujović i Milan Marić otkrili kako se snalaze u kuhinji!

Jelena Jovanov

 

Dok s nestrpljenjem isčekujemo premijeru, čiji tačan datum još uvek nije poznat, predanost i strast s kojom čitava ekipa pristupa projektu zaista su obećavajući, a publika u regionu verujemo, neće biti razočarana!

Komentari. (1)

Loading
Mima

06.04.2021 07:23

UBACIVANJE REKLAMA,ZBOG KOJIH SLIKA IDE GORE,DOLE ,GORE,DOLE,POSTAJE TAKAV ATAK NA OCI I MOZAK,DA JE RESENJE SAMO JEDNO.NE CITATI.I JOS JEDNO REKLAME NE CITAM SVE VREME POKUSAVAM DA STABILIZUJEM SLIKU.KOME JE OVO PALO NA PAMET .EFEKAT JE NULA.