Brena uživa u Monte Karlu, a ova svetska zvezda joj je prva komšinica

Autor:

02.04.2021 12:30

Foto:

Foto:

Brena i Boba odmaraju u svom stanu u Monte Karlu, a da li među poznatim milionerima imaju nekoga sa kime mogu da popiju komšijsku kafu



Brena i Boba Živojinović već dugo imaju stan u Monte Karlu. Tamo su se maltene preselili od kad je izbila pandemija, jer, kako kažu, ovaj grad ima više uslova za život na kakav su navikli. Oni su se u Monte Karlu prilično odomaćili i imaju puno poznanika i prijatelja, pa ne čudi što su odabrali da svoje vreme provode u ovom luksuznom sunčanom gradu.

Pročitajte i Brenine i Bobine gastro vragolije

Ata Images

 

Mnoge zvezde i lica iz šou biznisa nastanili su se u Monte Karlu, njegov sjaj i glamur privlačili su bogataše oduvek, a sada se tu doseilila i jedna pop ikona.

Naime, kako je Brena ispričala jednom prilikom, u liftu je srela svoju komšinicu, a to je ni manje ni više nego bila upravo Madona. Brena je isprva nije prepoznala i kako kaže pomislila je da dotična "omanja ženica" liči na planetarnu zvezdu.

Pročitajte i Madona - Život počinje u šezdesetoj

- Srela sam Madonu u Monte Karlu u liftu i videla sam omanju ženicu koja mi je ličila na nju. Bila je sa obezbeđenjem, naočare je imala, krenula žena na džoging. Ja kažem "vidi ovu žensku, ista je Madona" i na kraju sam ukapirala da jeste ona - ispričala je Brena svojevremeno.

Dve komšinice ne žive u istoj zgradi, već u naspramnim zgradama, i po svemu sudeći, njihove terase gledaju jedna na drugu.Brena i Boba osvedočene su komšije za poželeti, a da li će i Madona to primetiti, ostaje da saznamo.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Sanja Lazarevic

03.04.2021 18:24

Pratim ne samo Brenin nego i zivote mnogih drugih zvijezda, zaista ih cijenim i volim....zasluzile su da budu tu gdje jesu, ali kako nam se dogodila Corona ljudi su ostali bez posla i zdravlja sve mi je neumjesnije spminjanje tolikog bogatstva. Za nas male ljede koji zivimo od 01-01 sve teze pada nemogucnost da negdje posteno zaradite toliko da mozete normalno da zivite... neke od nas njihovi troskovi za jedan dan stavljaju na pozitivnu "0" Srdacan pozdrav