Nakon žigosanja i kanibalizma, holivudski glumac optužen za silovanje

Autor:

03.04.2021 14:00

Foto:

Foto:

Posle optužbi za žigosanje i kanibalizam, američki glumac Armi Hamer osumnjičen je za silovanje devojke Efi s kojom je četiri godine bio u tajnoj vezi



Američki glumac Armi Hamer (34) suočava se sa novom optužbom za zlostavljanje, posle čega se ponovo ustalasao Holivud koji se još nije oporavio od slučaja producenta Harvija Vajnstina osuđenog za ista krivična dela na zatvorsku kaznu od 23 godine. Protiv zvezde filmova “Društvena mreža” i “Skrivena ljubav” vodi se istraga zbog navodnog silovanja devojke Efi, koja nije želela da otkrije pravi identitet, potvrdila je policija Los Anđelesa.

Pročitajte i Odbačene optužbe protiv Kevina Spejsija - Novi početak u životu slavnog glumca?

profimedia

 

Hameru ovo nije prva optužba za zlostavljanje. Pre Efi o tome su javno govorile dve njegove bivše partnerke: manekenka Pejdž Lorenz i programerka Kortni Vucekovič, obe zgrožene glumčevim fantazijama. Pejdž je žigosao, a Kortni je predlagao da je iseče na komade, ispeče na roštilju i pojede. Nakon optužbi za fizičko nasilje i kanibalizam, Armi je decidirano odbacio njihove tvrdnje kao lažne.

Nastrane želje

Efi je početkom januara prvi put iznela optužbe protiv holivudske zvezde, a dodatno ih je potvrdila na onlajn konferenciji za novinare prošle sedmice, na kojoj se pojavila u društvu svog advokata Glorije Olred. Vidno uznemirena i kroz suze, ispričala je da ju je Hamer psihički, emocionalno i seksualno zlostavljao tokom njihove turbulentne veze koja je trajala četiri godine s prekidima, podsetivši da je on u to vreme bio u braku sa TV voditeljkom Elizabet Čejmbers, koja je zatražila razvod posle prvih optužbi protiv supruga.

- Armi Hamer me je silovao 24. aprila 2017. u Los Anđelesu. Tada sam imala 20 godina. To je trajalo četiri sata. Nekoliko puta je mojom glavom udario u zid, pri čemu sam zadobila ozbiljne povrede na licu. Takođe, u još nekoliko navrata bio je nasilan prema meni, bez mog pristanka. Na primer, udarao me je po stopalima, što me je jako bolelo, pa nedeljama nisam mogla da hodam. Svaki put je bio sve grublji. Tokom četvorosatnog silovanja pokušala sam da pobegnem, ali nije mi dopustio. Mislila sam da će me ubiti, a zatim je otišao ne brinući se za moje zdravlje. Nakon napada živela sam u strahu od njega i pokušavala da shvatim njegove postupke kao nastrani oblik ljubavi. Sada shvatam da mi je naneo teške psihičke traume na više načina - ispričala je Efi, a njena zastupnica potvrdila je da su dokazi predati policiji i da ih ima dovoljno da se podigne optužnica protiv glumca.

Hamerov advokat odmah je negirao optužbe za silovanje, uz objašnjenje da je njihova veza bila u potpunosti sporazumna.

Pročitajte i Bolno priznanje Danijele Štajnfeld - Nisam se usudila da bilo kome kažem šta mi se desilo (video)

profimedia

 

- Efina prepiska s Armijem opovrgava njene neverovatne navode. U julu prošle godine ona mu je slala poruke navodeći šta bi sve želela da joj radi. On joj je odgovorio porukom napisavši vrlo jasno da ne želi više da ima takvu vrstu odnosa s njom - navedeno je u saopštenju glumčevog advokata.

Pravni zastupnik glumca naveo je da Hamer nikada nije imao nameru da posrami partnerku i da, podjednako kao i Efi, želi sudski spor tokom kog će dokazati nevinost.

- On zna da je istina na njegovoj strani i voleo bi da se sve što pre reši na sudu. Od prvog dana Armi se trudio da svi njegovi odnosi s Efi, ali i svim drugim seksualnim partnerkama, budu u potpunosti sporazumni, što uključuje prethodne dogovore i uzajamno donošenje odluka.

Prema saznanjima magazina People, Hamer je još pre Efinog obraćanja javnosti napustio Los Anđeles i utočište pronašao na Kajmanskim ostrvima, gde mu živi bivša supruga sa kojom je tokom desetogodišnjeg braka dobio dvoje dece, šestogodišnju kćerku Harper i četvorogodišnjeg sina Forda.

Komentari. (0)

Loading