Porodila se Hilari Daf, a veliki događaj odigrao se pod vodom?!

Autor:

29.03.2021 11:00

Foto:

Foto:

Hilari Daf postala je majka treći put. Ona i njen izabranik Metju Kom i drugi put su izabrali nekonvencionalan način da upoznaju svoju bebu sa svetom



Hilari je nedavno objavila fotografiju sa porođaja  na kojoj je cela porodica. Pošto se nakon ćerkice Benks Vajolet, odlučila da još jednu devojčicu rodi na nesvakidašnji način, mlada glumica je ponovo napunila bazen sa vodom. Naime, Hilari (33) se  porodila u svojoj kući, u bazenu, a čim je "izronila",  devojčica, koju su nazvali Me, našla se u prisustvu kompletne porodice, a njena starija sestra uskočila je u bazen očarana novim članom.

Pročitajte i Glumica u svetu mode - Hilari Daf dizajnirala kolekciju naočara (foto)

 

 

-Volimo te lepoto - napisala je glumica pored imena tek pristigle devojčice uz datum rođenja 24. mart.

Svestrana Hilari je pored glumačke, ostvarena i u pevačkoj karijeri, a nedavno je, moguće inspirisana čudesnim rođenjem Benks Vajolet 2018. godine, Daf izdala knjgu posvećenju ohrabrivanju svim devojčicama da nikada ne odustaju od svojih snova, knjiga se zove "My Little Brave Girl" (Moja mala hrabra devojčice).

Pročitajte i Stigla mamina princeza - Porodila se Hilari Daf (foto)

 

 

Hilari je objavila snimak svog prethodnog porođaja, uz nagoveštaj da je dugo razmišljala da li tako nešto treba da uradi, s obzirom na ekstremnu privatnost videa. Ona je tom prilikom porođaj opisala kao "apsolutno divan i šokantan".

Devojčice će rasti uz velikog brata, osmogodišnjeg Luku, kojeg je Hilari dobila u prethodnom braku.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading