Manekenka Ivana Korab podelila svoje iskustvo: Nisu samo žene, ima i muškaraca koji su zlostavljani!

Autor:

26.03.2021 19:15

Foto:

Foto:

Manekenka Ivana Korab nije zatečena slučajem Lečić - Štajnfeld. Naglašava da slučajeva zlostavljanja ima u svim profesijama, a ne samo u svetu glume



Poznata manekenka Ivana Korab nije ostala ravnodušna po pitanju optužbi na račun Branislava Lečića, koje su uzdrmale javnosti.

Ona je naglasila da takvih slučajeva ima u svim profesijama i da je jednom prilikom i sama bila žrtva seksualnog uznemiravanja. Objasnila je da je tada imala 17 ili 18 godina, a da je na situaciju odreagovala eksplozivno, pa je na taj način odbila od sebe napasnika.

Pročitajte i Danijela Štajnfeld optužila Branislava Lečića, glumac odgovorom iznenadio javnost

- Neprijatne situacije sam doživela i ja. Jednom sam došla na sastanak i čovek mi je stavio ruku na butinu, ja nisam bila uopšte slatka. Imala sam 17 ili 18 godina, ali nisam dala na sebe. Bila sam drčnija i ekspozivna - rekla je Ivana, prenosi "Blic".

Ona je posledice ovakvih zlostavljanja okarakterisala kao "traume koje ostaju za ceo život", a dodala je i da se dešavaju i muškarcima, kao i ženama.

Pročitajte i Ekskluzivno - Branislav Lečić - Horde su se okomile na mene! Zakazuju mi streljanje!

- Nisu samo žene pogođene, ima i muškaraca koji su zlostavljani. Ježim se od toga, stašno je kada se to dogodi. Imaš mladu nadu koja veruje u sebe i ti (zlostavljač) joj skrešeš krila -  rekla je Ivana, prenosi "Blic".

Manekenka je zaključila da to što ovakvi slučajevi sada dolaze do očiju javnosti može da predstavlja dobar početak borbe protiv njih.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading