Pevačica otkriva

Slavica Ćukteraš suočava se s ozbiljnim zdravstvenim problemima: Zakačilo mi je srce i srčanu maramicu!

Autor:

26.03.2021 16:45

Foto:

Foto:

Pevačica Slavica Ćukteraš preležala je koronu prošlog leta. Međutim, ni nakon opakog virusa nije imala mira, pa je nedugo potom opet posetila lekara gde joj je dijagnostikovana gnojna angina, a kako se ispostavilo, ni od korone se nije sasvim oporavila



Opaki virus odneo je previše sa sobom, a da ni oni koji su ga pobedili, ne mogu baš sasvim da se opuste, pokazala je Slavica Ćukteraš.

Naime, ona je kovid preležala u julu prošle godine, ali kako je konstantmno osećala umor, rešila je da se obrati lekaru, koji je utvrdio da joj je virus oštetio srčanu maramicu. Slavici je stavljen EKG holter koji će nositi 24 sata i koji će pratiti njen srčani ritam. Pošto je bila uznemirena, ona se obratila svojim pratiocima putem Instagrama. Detaljno je opisala kroz šta prolazi i apelovala je na svoje pratioce da budu oprezni.

Pročitajte i Slavica Ćukteraš iskreno - Ljudi nabijaju anksioznost i zrače!

prntscrn instagram

 

- Bila sam sada kod doktora jer osećam konstantno umor otkako sam preležala koronu. Stavili su mi holter koji ću da nosim 24 sata. Zbog korone koju sam preležala u julu vidi mi se i dalje virus, zakačio mi je malo srce i srčana maramica je zahvaćena - počela je Slavica.

Ona je objasnila da živi u strahu od virusa, jer ne sme da se vakciniše, s obizorom da joj se organizam i dalje oporavlja. Objasnila je pratiocima da zaštitnu masku nosi svuda, pa čak i u kolima kada je sama i da se vrlo slabo kreće.

Pročitajte i Slavica Ćukteraš završila u Urgentnom: Nakon korona virusa, pakao se nastavio!

Ona je povodom nemilog događaja uputila savet ljudima koji su preležali koronu

-  Ko oseća umor i slabost i posle nekoliko meseci od korone, trebalo bi da ode da proveri srce, da vidi šta se to dešava - rekla je Slavica.

Pevačica je objasnila da joj je zabranjena svaka fizička aktivnost, pa je pozvala na odgovornost i suzdržavanje od okupljanja, kako ne bi došlo do daljeg širenja virusa.

 
 
 
Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading