Neopisiva bol

Košmarni dani za pevača Sergeja Ćetkovića - U samo nedelju dana izgubio majku i oca!

Autor:

27.03.2021 13:00

Foto:

Foto:

Pevaču Sergeju Ćetkoviću u razmaku od sedam dana od posledica zaraze virusom korona preminuli su roditelji, majka Dragica i otac Slobodan, a on se od njih oprostio na veoma emotivan način,



Za samo sedam dana pop pevač Sergej Ćetković (45) ostao je bez majke i oca, koji su preminuli od posledica zaraze virusom korona. Dragicu, po zanimanju farmaceutkinju, pevač je sahranio na groblju u Podgorici 8. marta, na dan svog rođendana.

A oca Slobodana, uspešnog automobilistu koji je svojevremeno bio šampion Jugoslavije i osvajač Kupa Jadrana, nedelju dana kasnije. Iako je supruga Kristina uz Sergeja već 21 godinu, koliko su u braku, tih dana velike tuge nije mogla da bude uz njega jer je i ona pozitivna na virus kovid-19.

- Koliko god da čovek pokušava da se spremi, koliko god bio jak, za neke stvari se ne može spremiti. Misliš, biće dovoljno uzeti vazduh i zadržati ga što duže da izbegneš bol, ali ne. Ne prolazi! Boli i boli i boli... Kažu mi da će sve biti dobro, da je to proces, kao i sam život. Onog trenutka kada se rastaneš sa svojim roditeljima shvatiš tu bolnu, hladnu istinu da više nisi dete. Nema više one roditeljske brige, strepnje, radovanja, nesebične ljubavi. Nema više one koja me je donela na ovaj svet i onog koji me je voleo, branio i učio životu - napisao je Sergej na instragramu i, uz postavljenu crno-belu fotografiju roditelja na kojoj se vidi koliku su ljubav imali, dodao:

Sergej Ćetković zanemeo od bola - Tragedija potpuno slomila pevača!

Instagram screenshot

 

- Draga majko, iako si nas prva napustila ti, iznenada i bez najave, znao sam da te neće pustiti da odeš sama. Ipak, predugo su vam duše bile vezane na ovom svetu da bi dozvolio da tu poslednju šetnju odšetaš sama. Kako ste se i pre 50 godina zakleli na ljubav i da ćete biti zajedno dok vas smrt ne rastavi, vi ste ovaj put pobedili i samu smrt. Odlučili ste da i u večnosti ostanete zagrljeni. Hvala vam što plačemo za vašom dobrotom, nesebičnom ljubavi, tužni što vas više nema, a srećni što smo imali takve roditelje i što ste nam ostavili toliko lepih uspomena. Sada vozi, dragi tata. Vozi svoj poslednji reli, obori svoj poslednji rekord, znajući da te ona čeka tu na poslednjoj krivini, da zajedno nasmejani uđete na vrata raja - napisao je popularni pevač, koji se od roditelja oprostio zajedno sa braćom Igorom i Srđanom.

Pročitajte i Stravična bol u domu Sergeja Ćetkovića: Nakon majke, pevač izgubio i oca

Vidoje Manojlović

 

Vaspitne lekcije Sergej je često u intervjuima isticao da su majka Dragica i otac Slobodan imali veliki uticaj na njegove životne stavove i vaspitanje, pa tako i na način na koji on danas, sa suprugom Kristinom, odgaja svoju decu, kćerke Milu i Lolu. Naučili su ga, kako je rekao, da je porodica najvažnija.

- Kćerke vaspitavam onako kako su mene moji roditelji vaspitavali. Osnova karaktera deteta je pre svega dobro kućno vaspitanje. Važno je kako će se ono kada odraste ponašati prema drugima, a najvažnije je da poštuje svoje roditelje i ljude oko sebe - rekao je Ćetković u intervjuu za Gloriju.

Komentari. (0)

Loading