Britni Spirs u emisiji kod Opre Vinfri otkriće svoju stranu priče!

Autor:

18.03.2021 15:35

Foto:

Foto:

Britni Spirs intervju Megan i princa Harija vidi kao inspirativan. Iako je nedavno zabrinula fanove svojim Instagram postovima, jer, kako kažu, ne izgleda baš najbolje, izgleda da sprema svoju stranu priče, koju ćemo uskoro biti u mogućnosti da čujemo.



Pop ikona Britni Spirs od nervnog sloma je pod nadzorom svog oca. O tome da je tu situaciju zloupotrebio i na taj način se ogrešio o Britni, dosta se spekulisalo. Mnogi su Britni posmatrali kao žrtvu mentalne torture.

Pročitajte i Britni Spirs izašla iz bolnice za mentalno zdravlje i poručila - Prete smrću mojoj porodici! (video)

profimedia

 

Naime, ona je pod nadzorom oca, Džejmija Sprisa, od 2008. kada je u periodu njenog  javnog sloma dva puta hospitalizovana.

Intervju koji su princ Hari i Megan Markl nedavno dali slavnoj Opri Vinfri nazvan je intervjuom decenije i odjeknuo je kao bomba, a izgleda da će ga sledeći možda i zaseniti.

Nakon što je pogledala eksplozivni intervju Megan Markl i princa Harija, američka pevačica Britni Spirs (39) navodno je motivisana da podeli svoju životnu priču sa slavnom voditeljkom Oprom Vinfri.

Pročitajte i Megan Markl - od simbola novog početka do žrtve rasizma?

profimedia

 

Izvor blizak pevačici za "Closer"  tvrdi da je ona dirnuta razgovorom koji je slavna voditeljka vodila sa vojvotkinjom i vojvodom od Saseksa i nada se da će i ona moći da se otvori na isti način. 

- Upoređivala je svoj osećaj zarobljenosti i borbu sa mentalnim zdravljem sa rečima Megan Markl da je imala suicidalne misli i smatra da je to priznanje Megan hrabar potez, tvrdi izvor i dodaje:

- S obzirom na to da se njen otac i dalje ponaša tako da kontroliše sve aspekte njenog života, pa se i ona oseća kao da je primorana da ćuti. Britni pokušava da povrati kontrolu nad svojim životom.

Pročitajte i Nervni slom je kap koja je prelila čašu - Britni Spirs odlazi u penziju?

 

Podsetimo Džejmi Spirs je 2008. podneo molbu sudu da se u periodu od godinu dana stara o njoj dok ne postane mentalno stabilna. Nakon godinu dana ponovo je pokrenuo proces na sudu, kako bi postao njen stalni staratelj. On je tada tvrdio da Britni ima početak demencije, a ona je tada bila u ranim dvadesetima. Molba mu je odobrena i on je njen staratelj do danas.

Javnost je sada već naviknuta da u emisijama Opre Vinfri dolazi do šokantnih podataka koji do tada nisu bili poznati. Da li će Britni prevazići Harija i Megan, ostaje da vidimo, ali s obzirom na njen turbulentan život, verujemo da će emitovanje ovog intervjua biti ispraćeno sa velikim interesovanjem.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading