Rastank bio neminovan

Čuveni španski golman Iker Kasiljas stavio tačku na dugogodišnji ljubav!

Autor:

15.03.2021 20:45

Foto:

Foto:

Iker Kasiljas razvod nakon 11 godina. Čuveni španski golman i njegova supruga novinarka Sara Karbonero odlučili su da okončaju svoj brak.



Vest da su Iker Kasljias i Sara Karbonero odlučili da stave tačku na 11 godina dug brak šokirala je svetsku javnost. Njihova ljubav bila je poznata širom sveta, a poljupcem uživo pred kamerama upisali su se u televizijsku istoriju i oduševili milionski auditorijum, koji je pratio program uživo.

Pomenuti poljubac tada je oduševio sve. Sve se dogodilo davne 2010. godine, kada je Iker u programu uživo odlučio da poljubi Saru, koja je u tom momentu bila na svom radnom mestu. Par je u ljubavi bio godinu dana pre poljupca, venčali su se 2016. godine na intimnoj ceremoniji u Madridu, u prisustvu dva svedoga i sedmogodišnjeg sina Martina. Mlađi sin Lukas na svet je došao pre četiri godine, nakon čega je novinarka donela odluku da se u potpunosti posveti porodici, te je stavila pauzu na karijeru.

Pročitajte i Iako je rešila da ga muči, Anđelina će morati da pristane na Bredove zahteve na sudu

Tokom 11 godina koliko su bili u braku, Iker i Sara jedno drugom bili su najveća podrška, a za to vreme prebrodili su brojne prepreke. Najteži period za njih bio je tokom 2019. godine, kada je Iker doživeo srčani udar, a Sari je nekoliko nedelja nakon toga dijagnostikovan rak jajnika.

Povodomo pisanja o njihovom razvodu oglasili su se i Sara i Iker, a uz zajedničku fotografiju, na društvenoj mreži Instagram objavili su i izuzetno emotivan opis.

Pročitajte i Elena Karaman potvrdila glasine? Nakon razvoda, vreme provodi sa njim (foto)

- Iker i ja smo ponosni na ono što smo imali i na ljubav koju smo delili svih ovih godina. Naša ljubav ide različitim putevima, ali ne i dalekim jer ćemo nastaviti zajedno u divnom zadatku da budemo predani roditelji kao i do sada. Bila je ovo teška odluka, ali smo je zajedno doneli - otkrila je Sara, te dodala:

- Poštovanje i prijateljstvo će između nas uvek ostati. Prioritet nam je da zaštitimo decu kako bi odrasla u stabilnom i zdravom okruženju - zaključili su bivši supružnici.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading