Demi Lovato izborom partnera šokirala javnost: Sada živim svoju istinu!

Autor:

12.03.2021 17:00

Foto:

Foto:

Demi Lovato objavila da se nakon raskida veridbe posvetila istraživanju svoje seksualnosti.



Demi Lovato (28) živi svoj deveti život. Tako bar ona kaže u dokumentarnoj seriji u kojoj sebe upoređuje sa mačkom. Prethodni život prošao joj je burno, ali kako tvrdi, takav način života je iza nje i spremna je da se opet posveti onome što voli - muzici!

Pročitajte i Događaj koji je Demi Lovato umalo koštao života: Rekli su mi da mi je ostalo pet minuta!

Nakon dve godine zaista burnog i teškog života, tokom kojih je nakon preterane upotrebe nedozvoljenih supstanci jedva ostala živa, mislila je da je konačno pronašla sigurnu luku u svom vereniku glumcu Maksu Eriku, ali njena očekivanja su je prevarila. Naime, Demi je raskinula veridbu nakon manje od dva meseca.

Ona je takav događaj shvatila kao momenat da porazmisli o sebi i svojoj budućnosti, pa i seksualnosti.

- Prošle godine bila sam verena za muškarca i to nije funkcionisalo, to mi je bio važan znak. Mislila sam da ću provesti život s tom osobom, a sad kad ipak neću, osećam veliko olakšanje jer mogu da živim svoju istinu - rekla je Lovato za "Glamour".

A njena istina u medijima je odjeknula kao bomba. Naime, Demi je objavila da je nakon raskida veridbe bila u intimnoj vezi sa ženom i da joj se to dopalo, te da je takav odnos osećala kao ispravniji nego odnos sa muškarcem. Ali ipak odbija da se u javnosti seksualno opredeli.

Počitajte i Neočekivani rastanak - Sve je slutilo na sreću, ali je Demi Lovato imala drugačije planove!

- Znam ko sam i što sam, ali još malo čekam s izjašnjavanjem čitavom svetu. Koristim ovo vreme za učenje i edukovanje sebe same o svom životnom putu i tome na šta sam spremna. Bila sam sa ženom i više mi se svidelo. Osećaj je bolji, ispravan - rekla je Demi.

Ali nije to najveća promena, kako kaže autonomija je ono što joj je promenilo život. Mogućnost da donosi odluke za sebe je istina kojom će se voditi na dalje, a ona joj je pomogla i u upravljanju svojim problemima koji se tiču zavisnosti. Demi je došla do zaključka da ne postoji jedan univerzalan pristup i recept za sve ljude, i da to treba primenjivati u svim segmentima života.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading