Potresna ispovest

Suze Tanje Savić potresle Srbiju - Pevačica ovim rečima opisala svoju situaciju!

Autor:

10.03.2021 11:15

Foto:

Foto:

Suze Tanje Savić rasplakale su Srbiju. Pevačica se gostujući u emisiji kod Ognjena Amidžića potpuno slomila kada je govorila o svojim naslednicima, koje gotovo deset meseci nije videla, zagrliala i izljubila.



Dušan Jovanić, još uvek zakoniti suprug pevačice pre gotovo deset meseci odveo je njihovu decu u Australiju, Tanja od tada živi najveći košmar svakog roditelja, odvojena od svoje duše, svojih sinova čini sve kako bi ih vratila u svoj zagrljaj. Gostujući u emisiji kod Ognjena Amidžića, Tanja Savić otkrila je sve detalje suđenja, koje je odloženo za 12. mart.

- Žena može mnogo da izdrži što se tiče emocije. Ko uzme majku deci to je najgore. Imam suđenje 12. marta, jaka sam inače. Nisam ih videla godinu dana. Danas smo se čuli, imaju sudski nalog, imamo zajedničko vreme kada moramo da razgovaramo. Ne može kompromis sa čovekom koji je psihopata, to normalan čovek ne bi uradio majci svoje dece. Pobegao je, falsifikovao je moj potpis. Našao je devojku, našu prijateljicu, koja ima sličan rukopis kao ja. Videla sam papire koje je predao. Da mi se ovo nije dogodilo, verovatno ja ne bih bila onakva kakva sam danas. Bila sam uvek nipodaštavana od strane partnera, ubijanje u pojam do krajnje granice... Imala sam toliko nisko samopouzdanje, kada sam došla kod moje majke, došla sam polumrtva. Znam odakle mi ova snaga - od dragog Boga, što me Bog čuva! To je nepravda učinjena meni i mojoj deci - rekla je Tanja

Ipak, detalji njene borbe pali su u senku, pred suzama i izjavom, koja para srce. Na pitanje, kog muškarca u životu je najviše volela, Tanja je sa suzama u očima odgovorila: 

- Tužan je odgovor. Dušan, moj bivši muž. Nisam krila emocije - rekla je pevačica, nakon čega je na kratko napustila emisiju uživo, kako bi došla sebi.

Pročitajte i  Tanja Savić oštro demantovala pisanja medija: Nisam se pomirila s mužem, on ima poremećaj ličnosti!

Suze Tanje Savić ujedinile su kompletnu javnost, a i ako je bilo nedoumica o njenom slučaju, ovom izjavom sve je potpuno jasno. Tanja je doživela izdaju od čoveka koga je iskreno volela, a njena borba nastaviće se 12. marta kada će sud, konačno staviti tačku na događaj koji je potresao Srbiju.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading