Svetlana Bojković prvobitno hospitalizovana zbog korone, a onda joj je otkrivena opasna bakterija!

Autor:

03.02.2021 10:00

Foto:

Foto:



Juče je širom zemlje odjeknula vest da je naša proslavljena glumica, Svetlana Bojković hospitalizovana u bolnici Dr Dragiša Mišović zbog upale pluća prouzrokovane korona virusom. Glumica se oglasila i rekla da se oseća dobro i da se nada će kroz nekoliko dana biti u svom domu.

Međutim, stvari su se iskomplikovale te je Ceci Bojković tokom jučerašnjeg dana otkrivena opasna bakterija, klostridija koja se javlja nakon konstantnog korišćenja antibiotika - a neretko ima i smrtne ishode.
Kako ,,Alo" navodi nakon više analiza i testiranja, glumici je konstatovana ova bolest, a budući da je neophodno bolničko lečenje, praćenje, i izolacija, ona će do daljnjeg biti u bolnici.

-,,Ceca je sa svim simptomima ove retke bolesti, koja pre svega napada starije ljude i one koji su imali neku hiruršku intervenciju, ali i one koji su duže od predviđenog koristili antibiotike, smeštena u bolnicu Dr „Dragiša Mišović“, gde se i dalje nalazi" - i dodao da je glumica izolovana od ostalih pacijenata, kako zbog posebne brige i nege, tako i zbog lakog prenošenja ove nimalo naivne bakterije.

Pročitajte i: Svetlana Ceca Bojković primljena u bolnicu - Kakvo je zdravstveno stanje glumice?

Svetlana Ceca Bojković, foto: Strahinja Aćimović

Bojkovićeva se oseća dobro, ali se i ova, kao i svaka druga bakterija, leči dugo. Uporna je i otporna na mnoge lekove, pa je teško odrediti pravu terapiju, a kao otežavajuća okolnost javljaju se i glumičine godine te se posebno vodi računa o celokupnom zdravstvenom stanju.

Svetlana se oglasila za ,,Alo" i kratko izjavila:

,,Molim vas, pustite me da se odmorim. Nemam šta da izjavim ovim povodom. Samo želim da budem dobro i pomozite mi da u tome uspem"

Ne ostaje nam ništa drugo sem da kao što je i sama rekla, pomognemo joj da uspe u borbi sa ovim opakim protivnikom i nadamo se da ćemo se uskoro čuti i družiti lepšim povodima.