Uloga bake potpuno promenila život Maje Volk: Osećaj je neopisiv!

Autor:

09.02.2021 22:30

Foto:

Foto:



Maja Volk, muzičarka, književnica, profesorka, majka, supruga, a od skora i baka, u svom životu ne zna za predah. Ipak, novom ulogom bake, ne krije da je oduševljena i otkriva da je unuk Luka postao  njena najveća preokupacija.

- Što se tiče unuka, osećaj je neopisiv. Sa ovakivim znanjem , iskustvom, strpljenjem, miroćom prilazite detetu na potpuno drugačiji način nego kada ste kao majka zabrinuti za sve i učite u hodu - otkrila je Maja u razgovoru za Story.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maja Volk (@majazmaja59)

- Već u ranu zoru, unuk stiže kod mene na “edukaciju”. Ja to zovem “bakino zabavište”. Puštam mu muziku, pevam, igram, zabavljam ga i podstičem na razne načine, a on mi uzvraća širokim osmehom. Činim sve da se Milena (ćerka) što više odmara i sama oporavi - istakla je Maja koja na najneobičnije načine zabavlja malog Luku.

Pročitajte i Maja Volk uživa u novoj životnoj ulozi - Bakino zabavište za prvo unuče

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maja Volk (@majazmaja59)

Iako bi mnogi pomislili da će nakon rođenja unuka Luke potpuno zanemariti svoje poslovne obaveze, koje ne jenjavaju ni uprkos pandeiji korona virusa, Maja je nastavila istim tempom i na poslovnom planu.

- Posao zdravlja i savetovanja ne može ništa da zaustavi, a u ovakvim situacijama, može samo da pojača. Nema radionica i putovanja, ali ima razgovora, saveta, snimam puno video sadržaja na mom jutjub kanalu, i nekako sa odlaskom u penziju zaokružujem i moj scenaristički rad. Opet pišem scenario za dugometražni igrani film koji će režirati Milan Jelić, završila sam zbirku kratkih priča, koje sam snimala kao audiovizuelne priče na jutjubu, a možda otvorim onlajn butik za štrikanje i heklanje. Spremam i novu emisiju na televiziji, “U Majinoj kuhinji”, gde ću praviti sirove biljne poslastice. Toliko toga ima da se uradi, nijedan virus to ne može da uspori niti spreči.