Sanja Marinković iskreno o ljubavnom krahu: Bila sam mesecima u depresiji!

Autor:

10.02.2021 12:10

Foto:

Foto:



Godinama unazad tema spekulacija bio je brak popularne voditeljke i novinarke, Sanje Marinković. Naime, kako su danas merilo ljubavi i bliskog odnosa društvene mreže i fotografije na istima, ,,čaršija" je često nagađala da li je Marinkovićeva u braku, šta joj je sa mužem i zašto ga nikad ne eksponira.

Prošlog leta osvanula je vest da je lepa voditeljka podnela papire za razvod braka i da ne živi sa tada već bivšim suprugom na istoj adresi. Sanja je tada izjavila:

,,Oduvek sam verovala da je rastanak lek kada ljubav počne da bledi, a ne brak i da svako od nas ima pravo da zavrti novi krug ljubavi. Veoma cenim svoje emocije i svoj mir, zato naša ljubav više ne živi na istoj adresi." - otvoreno je rekla.

Podsećanja radi, Sanja i njen bivši suprug, Aleksandar Uhrin, upoznali su se na poslu s obzirom na to da su radili u istoj firmi. Ona je oduvek pričala kako je to bila ljubav na prvi pogled, u tom trenutku zabranjena, jer su oboje imali partnere. Međutim, radeći i provodeći vreme zajedno shvatili su da su jedno za drugo i nedugo nakon upoznavanja promenili su statuse veza, kako bi mogli da uplove u njihovu ljubavnu priču. Nakon godinu dana ljubavi, dobili su sina Strahinju koji je postao centar njihovog sveta.
Kako je sve u njihovom slučaju bilo jedinstveno, tako je bio i sam čin venčanja - naime, voditeljka je sudbonosno da izgovorila u kolima na putu do aerodroma, 11.11.2011. godine.

Pročitajte još: Sanja Marinković nakon razvoda pobegla na more: Naša ljubav više ne živi na istoj adresi

Da je ljubav počela da se gasi, voditeljka Magazina In i njen partner spoznali su pre nekoliko godina, a ona je o tome iskreno govorila u autorskoj emisiji Milana Kalinića na K1 televiziji:

,,Ja sam se udala iz velike ljubavi, a ne na osnovu zvanja, znanja i bilansa. Ja sam emotivna sponzoruša. Uvek se vodim emocijama. S vremenom je mom suprugu počelo da smeta što sam javna ličnost, iako on bezgranično poštuje to čime se ja bavim. Takođe, putevi su počeli da nam se razilaze, a uverenja o zajedničkom životu počela su da nam se razlikuju. Emocije su se ugasile i odlučili smo da se raziđemo. Pre nekoliko meseci smo prestali da živimo zajedno, a pre dve – tri godine smo se emotivno rastali. Čak dve godine smo se trudili da održimo brak zbog našeg sina Strahinje. Borila sam se i nije bilo lako. Nismo hteli da se rastanemo zvanično dok Strahinja ne bude srećan. On ništa nije primećivao, vrlo mudro smo to radili. Putovali smo često, trudili se da sve funkcioniše kako treba, ali shvatili smo vremenom da to ne vodi nikuda. Prethodno smo odlazili kod terapeuta da posložimo stvari zajedno i da bude što bezbolnije, iako je bilo jako teško." - bila je iskrena kod svog dugogodišnjeg prijatelja u emisiji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanja Marinkovic (@sanjamarinkovicofficial)


Tokom sinoćnjeg gostovanja kod Ognjena Amidžića, popularna novinarka, vidno raspoložena i nasmejana rekla je da je brak zvanično okončan 6.januara ove godine dok je bila u Dubaiju samo joj je stigla sms poruka od advokata u kojoj je pisalo ,,Čestitam, od danas ste zvanično razvedeni." Amidžić ju je upitao da navede dve stvari koje je zamerala bivšem mužu, a ona je kazala:

,,Ne postoji nijedna stvar koja me je baš nervirala, jer da jeste to bi se prepričavalo. Smetalo mi je to što je bio pušač. Pošto ja nikad nisam zapalila cigaretu, a nije ni on kad smo se upoznali. Tako da eto, nerviralo me je pušenje, mada je on bio pažljiv."

Pročitajte i: Sanja Marinković: Zbog sina smo ostavili emocije po strani!


Priznala je da joj je krah desetogodišnjeg braka teško pao, da se dugo borila sa skidanjem burme sa svoje ruke, jer kako kaže imala je periode kada je skine, pa je odmah vrati jer nije mogla da zamisli kako izgleda bez prstena na ruci.

,,Četiri meseca sam bila u depresiji. Nisam ustala iz kreveta, volju za životom uopšte nisam imala" - završila je voditeljka.